Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Πρόταση της Γιουβέντους για Φορτούνη απέρριψε ο Αστέρας Τρίπολης


Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη από τον Αστέρα Τρίπολης κατέθεσε η Γιουβέντους!

Η “γηραιά κυρία” του ιταλικού ποδοσφαίρου θέλησε να πάρει ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι τον 18χρονο μεσοεπιθετικό για να τον δοκιμάσει και μετά -αν ο παίκτης πείσει- να τον αγοράσει, όμως η ομάδα της Αρκαδίας δεν έμεινε ικανοποιημένη και απέρριψε την πρόταση.
 

 
Σύμφωνα με δηλώσεις του Δημήτρη Μπάκου, εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, στην ιστοσελίδα arcadia-sports.gr ο Αστέρας Τρίπολης “δεν πρόκειται να μπει σε διαπραγματεύσεις για τον Φορτούνη”, αφήνοντας να εννοηθεί ότι όταν φτάσει η προσφορά που θα ικανοποιεί το σύλλογο, τότε και μόνο θα πωληθεί ο παίκτης. 
 
Εκτός της Γιουβέντους, που θέλησε να “χτίσει” ποδοσφαιρικά τον Φορτούνη, έντονο ενδιαφέρον υπάρχει και από τον Ολυμπιακό, ο οποίος όμως δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση.
 
Οι “ερυθρόλευκοι” θα συνεχίσουν να παρακολουθούν τον 18χρονο ποδοσφαιριστή στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και αν θεωρήσουν ότι μπορεί να προσφέρει ως παίκτης του Ολυμπιακού, τότε θα κατατεθεί κάποια προσφορά στην αρκαδική ομάδα. 
 
Ο ίδιος ο Φορτούνης έχει εκφράσει την επιθυμία του να παίξει στους Πειραιώτες και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να αποτελέσει έναν από τους βασικούς μετεγγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού.
e-net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...