Συνοδεύεται θαυμάσια με ρύζι ή πουρέ.
Κόβουμε το κρέας σε μερίδες, το στραγγίζουμε καλά, το σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας και το τσιγαρίζουμε.
Ρίχνουμε τα σκόρδα χοντροκομμένα και μόλις πάρει λίγο χρώμα βάζουμε πάνω σε κάθε κομμάτι το τυρί το οποίο είναι κομμένο σε μεγάλους κύβους.
Συνεχίζουμε το τσιγάρισμα ανακατεύοντας απαλά.
Το τυρί θα πάρει χρώμα και σχεδόν θα διαλυθεί, έτσι πρέπει να γίνει.
Αλατοπιπερώνουμε. Τέλος ρίχνουμε 2-3 ποτήρια νερό χλιαρό και το αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
Από την Μάτα Μαλτέζου, Πειραιάς
Ρίχνουμε τα σκόρδα χοντροκομμένα και μόλις πάρει λίγο χρώμα βάζουμε πάνω σε κάθε κομμάτι το τυρί το οποίο είναι κομμένο σε μεγάλους κύβους.
Συνεχίζουμε το τσιγάρισμα ανακατεύοντας απαλά.
Το τυρί θα πάρει χρώμα και σχεδόν θα διαλυθεί, έτσι πρέπει να γίνει.
Αλατοπιπερώνουμε. Τέλος ρίχνουμε 2-3 ποτήρια νερό χλιαρό και το αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
Από την Μάτα Μαλτέζου, Πειραιάς
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου