Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Την απάτησε… και χρέωσε την οικογένειά της

 
Στα πρόθυρα της αυτοκτονίας έφθασε μία 40χρονη Πατρινή που δεν άντεχε άλλο την προκλητική συμπεριφορά του συζύγου της, ο οποίος εκτός του έχει συνάψει ερωτική σχέση με την κουμπάρα τους, έφτασε στο σημείο να... υπερχρεώσει την οικογένειά του!
 
 
Η οποία μάλιστα αποτελείται από τον ίδιο, τη σύζυγο, αλλά και τα... τρία τους παιδιά! Ο άνδρας είναι ταξιτζής στο επάγγελμα ενώ στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται και με χόμπι που αφορά τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Οι περιπέτειες του ζευγαριού έχουν γίνει αντικείμενο έντονων φημολογιών και συζητήσεων μεταξύ ανθρώπων του στενού αλλά και πλέον του ευρύτερου φιλικού περιβάλλοντός τους. Και όλα αυτά καθώς έχει γίνει πια γνωστή η κατά τα άλλα... κρυφή ερωτική σχέση που διατηρεί ο σύζυγος με την κουμπάρα. Και έχει γίνει γνωστή γιατί απ' ό,τι λέγεται κρατά χρόνια αυτή η κολόνια.

Κάποιοι μάλιστα μιλούν για παράνομη σχέση που διατηρείται τα τελευταία επτά με οκτώ χρόνια! Φαίνεται πως η απατημένη σύζυγος δεν άντεξε άλλο και πριν από μερικές ημέρες αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της, αδιαφορώντας ακόμα και για το τι θα αφήσει πίσω της...



Δεν μπορούσε φαίνεται να αντέξει άλλο την υποκρισία του κόσμου, αλλά, όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν, και το να αναγκάζεται να παραμένει σε μία αρρωστημένη κατάσταση μόνο και μόνο για το τι θα πει ο κόσμος...

Το ευτύχημα ήταν ότι τη στιγμή που προσπάθησε να κάνει την τελευταία της πράξη, το ένα της παιδί χτύπησε την πόρτα του δωματίου της. Την ήθελε επειγόντως για κάτι και τότε η ίδια ξεπέρασε την παρ' ολίγο μοιραία στιγμή.

Άρχισε για αστείο
Αυτό που λεγόταν χαρακτηριστικά από ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος του ζευγαριού ήταν ότι ο ταξιτζής είχε... «καλλιτεχνικές» αναζητήσεις και ξεκίνησε τις πρόβες του με την κουμπάρα χαϊδολογώντας την.

Το έκανε μάλιστα σε συνεννόηση με τη σύζυγό του για να της δείξει, όπως έλεγε, ότι η κουμπάρα δεν ήταν έμπιστη φίλη.

Όταν, όμως, η κουμπάρα ενέδωσε εκείνος... βρήκε την ευκαιρία να προχωρήσει και να δημιουργήσει παράνομη ερωτική σχέση μαζί της. Η σύζυγος κατάλαβε σχεδόν αμέσως τι συνέβαινε, αλλά ο άνδρας της δεν έλεγε να σταματήσει, ούτε καν για τα παιδιά.

Καταχρέωσε την οικογένειά του
Και σα να μην έφθαναν όλα αυτά, αναφορικά με τις ερωτικές περιπέτειες του συζύγου, υπάρχει και το οικονομικό ζήτημα. Δηλαδή, το γεγονός ότι ο σύζυγος ξοδεύει αλόγιστα χρηματικά ποσά για να ταξιδεύει και να κάνει δώρα στην κουμπάρα.

Και όλα αυτά, ακόμα και αν στο σπίτι του δεν επαρκούν τα έσοδα για να συντηρηθεί η οικογένεια. Όλα αυτά μαζί με την απιστία, οδήγησαν τη σύζυγο στην απόφαση για το απονενοημένο διάβημα. Κάτι που γλίτωσε τυχαία για χάρη του

dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...