Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

2011: ...με αεροπλάνα και βαπόρια


Η πρώτη προσγείωση στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και η πρώτη άφιξη πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά, συνοδεύτηκαν από πρωτοχρονιάτικες ευχές για πολλά και ήρεμα ταξίδια.


Η πρώτη προσγείωση της χρονιάς στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" έγινε στις 00:03 από αεροσκάφος της Olympic Air.

Ήταν η πτήση 148 από Βρυξέλλες. Η πρώτη δε αναχώρηση για το 2011, έγινε από αεροσκάφος της Aegean Airlines στις 01:24, με προορισμό το Τελ Αβίβ.

Στο λιμάνι του Πειραιά, πρώτο εισήλθε λίγο μετά την αλλαγή της χρονιάς το Blue Star Naxos, που εκτελούσε το δρομολόγιο Ίο - Θήρα - Νάξος - Πάρος.


Χρόνια πολλά ευχήθηκε στον καπετάνιο, το πλήρωμα του πλοίου και τους επιβάτες του, ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας Γιάννης Διαμαντίδης. "Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το νέο έτος 2011.

Εύχομαι καλά και ήρεμα ταξίδια και "καλό ποδαρικό" στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας μας. Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να απευθυνθώ και σε όλη τη ναυτική οικογένεια και να ευχηθώ ο νέος χρόνος να είναι δημιουργικός, ειρηνικός και ευτυχισμένος", είπε ο Γ. Διαμαντίδης στο μήνυμά του.
e-net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...