Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Ποδαρικό με λιακάδα

Ποδαρικό με λιακάδα
Λιακάδα επικρατεί από το πρωί στην Ηλεία, παρά τις εκτιμήσεις των προγνωστικών στοιχείων για νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς βροχές. Η θερμοκρασία ήδη πλησιάζει τους 15 βαθμούς Κελσίου.
Λίγες ασθενείς βροχές σημειώθηκαν μετά την αλλαγή του χρόνου στα πιο νοτιοανατολικά ημιορεινά - ορεινά τμήματα του νομού χωρίς όμως κάτι αξιόλογο.

Γρήγορα ο καιρός καθάρισε. Αραιές νεφώσεις που θα πυκνώσουν περιμένουμε από το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς.

Αντίθετα, στην γειτονική Μεσσηνία έφυγε ο παλιός ο χρόνος και ο νέος έκανε ποδαρικό με βροχές, μέτριας γενικά έντασης, για πάνω από 6 ώρες συνεχής βροχόπτωσης. Τα ύψη βροχής ξεπέρασαν τα 15 χιλιοστά.

Πάντως, η προγνωσιμότητα τις τελευταίες ημέρες είναι αρκετά χαμηλή καθώς τα προγνωστικά στοιχεία συνεχώς μεταβάλλονται ακόμα και σε διάστημα λιγότερο των 36 ωρών πρόγνωσης.

Πιο σταθερά είναι τα στοιχεία για την αυριανή αλλαγή του καιρού, δεύτερη ημέρα του 2011, έτσι, περιμένουμε από το πρωί βροχές που θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες, ενίσχυση των νοτιοανατολικών ανέμων στα 6 μποφόρ και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές.

Καλή Χρονιά!
Επιμέλεια πρόγνωσης: Θεόδωρος Κονδύλης
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...