Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Στον εισαγγελέα ο 57χρονος νεωκόρος

Εδώ και χρόνια ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ο 57χρονος νεωκόρος του Ιερού ναού του Αγίου Μάρκου στα Πατήσια, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκων.


Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, ο νεωκόρος παρέσυρε ανήλικα αγόρια από 8-11 ετών στο σπίτι του, του οποίου το ενοίκιο πλήρωνε η εκκλησία και ασελγούσε πάνω τους δίνοντάς τους μικροποσά ή γλυκίσματα.

Έως στιγμής έχουν γίνει πέντε καταγγελίες στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, αλλά εκτιμάται από την αστυνομία ότι τα παιδιά είναι πολύ περισσότερα και ότι η δραστηριότητά του είχε αρχίσει εδώ και αρκετά χρόνια.

Ο 57χρονος κρατείται κατηγορούμενος για ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής, αποπλάνηση ανηλίκων και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.
NEWSBEAST

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...