Ξεχείλισαν οι κάδοι


 {εφημ. "Πατρίς", 12 Ιανουαρίου 2011}
"Ξεχείλισαν για μια ακόμα φορά οι κάδοι απορριμμάτων στις γειτονιές του Πύργου, αφού η αποκομιδή των απορριμμάτων δεν γίνεται με τους συνήθεις καθημερινούς ρυθμούς.  
Το πρόβλημα είναι έντονο σε όλη την πόλη και η εικόνα που δημιουργείται -ειδικά στο κέντρο και στην αγορά- αντιαισθητική και αποκρουστική. 
 
Η μη κανονική αποκομιδή, σύμφωνα με πληροφορίες, οφείλεται σε βλάβη του συστήματος δεματοποίησης, που γίνεται προσπάθεια από τους αρμόδιους να διορθωθεί και να καθαρίσει η πόλη.
Ν.Σ."
________
Το πρόβλημα δεν είναι καινούργιο. Πολλές φορές το έχουμε θίξει σε αυτό το blog. Η εύκολη δικαιολογία της βλάβης του συστήματος δεματοποιητή (!!!) ακούγεται πάντα όταν θίγουμε το συγκεκριμένο ζήτημα που εγκυμονεί κινδύνους για την δημόσια υγεία..

Αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο, δηλαδή, αν πράγματι ο δεματοποιητής που αγοράστηκε με... τυμπανοκρουσίες και... ιαχές χαράς από την δημοτική αρχή, παρουσιάζει συνεχώς προβλήματα, δεν πρέπει να μεσολαβήσει εισαγγελέας να μάθουμε τελικά αν τα χρήματα που δόθηκαν ανταποκρίνονταν στην αγορά του;  
Η εικόνα που βλέπετε, είναι χθεσινή. Τραβήχτηκε στις 17.50' το απόγευμα. Θαυμάστε εικόνα μιας πρωτεύουσας Νομού!!!
Από θεωρία, καλά τα πάτε κ. Παρασκευόπουλε... από πράξη;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ