Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Νέο κύμα κλοπών - «Φύλλο & φτερό» έκαναν τον Β' ΤΟΕΒ



Νέο κύμα κλοπών - «Φύλλο & φτερό» έκαναν τον Β\
Επανήλθαμε στους γνωστούς ρυθμούς κλοπών μετά από το σύντομο διάλειμμα που περιγράψαμε χθες. Τρία κρούσματα στη Γαστούνη, δύο στην Αμαλιάδα, από ένα σε Ζαχάρω και Ανδραβίδα. Κερασάκι στην τούρτα το «γδύσιμο» του Β' ΤΟΕΒ.
Όλο τον εξοπλισμό του Β’ ΤΟΕΒ (Τοπικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων) «σήκωσαν» οι κλέφτες από τις περιοχές Βουνάργου, Ξυλοκέρας, Χανακίων, Κατσαρού, Μυρτιάς και Λαστέικων. Πήραν 600 ορειχάλκινους μετρητές, 100 βανάκια ορειχάλκινα και 30 καπάκια φρεατίων, συνολικής αξίας 15.000 ευρώ.

Τριπλό ήταν το «χτύπημα» στη Γαστούνη. Οι κλέφτες «σήκωσαν» από καφενείο μια τηλεόραση αξίας 1.000 ευρώ και τα ψιλά από την ταμειακή. Από επιχείρηση ηχητικών καλύψεων πήραν μια κονσόλα ήχου και ένα ηχείο συνολικής αξίας 2.800 ευρώ. Τέλος, από το Γραφείο Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας πήραν μια οθόνη Η/Υ, αξίας 200 ευρώ.

Στην Αμαλιάδα, άγνωστοι μπήκαν σε σπίτι και πήραν μια τηλεόραση αξίας 500 ευρώ, ένα φορητό υπολογιστή αξίας 600 ευρώ, δύο συλλογές βυζαντινών και ευρωπαϊκών νομισμάτων απροσδιόριστης χρηματικής αξίας, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά αξίας 2.000 ευρώ. Από πρακτορείο του ΟΠΑΠ άγνωστοι πήραν 1.000 από το ταμείο και μια τηλεόραση αξίας 700 ευρώ.

Στην Ανδραβίδα μια αγροικία βρέθηκε στο στόχαστρο. Οι κλέφτες πήραν ηλεκτρολογικά καλώδια και δύο πίνακες της ΔΕΗ, αξίας 3.000 ευρώ.

Στη Ζαχάρω, οι κλέφτες μπούκαραν σε κατάστημα από το πίσω παράθυρο και πήραν ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή αξίας 1.000 ευρώ, μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή αξίας 250 ευρώ και 250 ευρώ από την ταμειακή μηχανή του καταστήματος.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...