Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Καθηγητής ύποπτος για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας




Υπόθεση κατοχής και προαγωγής υλικού παιδικής πορνογραφίας από 46χρονο καθηγητή του δημοσίου διερευνά η Αστυνομία της Κύπρου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Δύναμης, Μιχάλη Κατσουνωτό, το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά από μήνυμα που διαβιβάστηκε από την Interpol προχώρησε , δυνάμει δικαστικού εντάλματος, σε έρευνα σε κατοικία στη Λευκωσία που ανήκει σε 46χρονο καθηγητή του δημοσίου.

"Η έρευνα αφορούσε υπόθεση κατοχής και προαγωγής υλικού παιδικής πορνογραφίας. Από την οικία του καθηγητή έχουν παραληφθεί τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι θα τύχουν δικανικής εξέτασης από το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος", είπε.

Ο κ. Κατσουνωτός ανέφερε ότι ανάλογα με τα ευρήματα των επιστημονικών εξετάσεων θα αποφασιστούν οι παραπέρα ενέργειες της Αστυνομίας.

"Ο 46χρονος έχει ανακριθεί, έδωσε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται. Ωστόσο, ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση", κατέληξε ο κ. Κατσουνωτός.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...