Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Ξανά λουκέτο για δυο μέρες στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ

Ξανά λουκέτο για δυο μέρες στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ
Μια ακόμη 48ωρη απεργία πραγματοποιούν και στην Ηλεία την Παρασκευή και το Σάββατο 14 και 15 Ιανουαρίου οι ιδιοκτήτες πρακτορείων του ΟΠΑΠ κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους πάνω στο πλαίσιο...
...των αιτημάτων που από την περασμένη άνοιξη είχαν καθορίσει.

«Η άκαμπτη, όμως, στάση του Υπουργείου δυστυχώς δεν μας αφήνει τα περιθώρια να επιλέξουμε τίποτε διαφορετικό από την πραγματοποίηση της προαναγγελθείσας απεργίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ομοσπονδία των πρακτόρων και προσθέτει:

«Ο μαραθώνιος που έχουμε διανύσει αυτούς τους 9 μήνες δεν θα τελειώσει, εάν δεν πείσουμε την Κυβέρνηση ότι η υπαγωγή στο σύστημα του λογιστικού προσδιορισμού του μόνου επαγγελματικού κλάδου του οποίου τα έσοδά είναι πλήρως βεβαιωμένα από το Ελληνικό Δημόσιο δεν δημιουργεί νέες πηγές εσόδων, αλλά μόνον νέους οφειλέτες.

Τους καλούμε για ακόμη μία φορά να στηρίξουν το μοναδικό νόμιμο δίκτυο στοιχηματισμού στην Ελλάδα – που είναι το δίκτυο των πρακτόρων του ΟΠΑΠ – αντί με τις πράξεις και παραλείψεις τους να μεγαλώνουν τα απολεσθέντα έσοδα των 4 δις ευρώ ετησίως από τον παράνομο τζόγο».

Εξάλλου, την Τετάρτη 19 του μήνα θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα μια νέα απεργία διαρκείας, αυτή τη φορά.
ilia tora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...