Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Δείτε το χαμένο βίντεο από την προσελήνωση του Άρμστρονγκ το 1969...


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiq0Mnd8Cgxm-BHjrNaUxr46TkuaL99EpowU7dIj4W96Nn7A1xUf4Iy4FZ2Skz9RWd-p2COYZLBR5CWQ30gjPKbTtO9t3fQibEWyhNbIP1zS6lxZNmx0bu1-BYeQG7eP5coagBqfBG8ky8/s320/Armstrong.jpgΌταν πριν από λίγες ημέρες δημοσιεύτηκε η είδηση πως... ένα Aυστραλός ανακάλυψε σε μία αποθήκη παραπεταμένο ένα βίντεο στο οποίο φαινόταν καθαρά "το μικρό βήμα για τον άνθρωπο, αλλά μεγάλο για την ανθρωπότητα" του Νιλ Άρμστρονγκ, πολλοί είχαν βιαστεί να την αμφισβητήσουν!

Κι όμως! Τα μοναδικά στιγμιότυπα από τα πρώτα βήματα του Άρμστρονγκ στη Σελήνη στις 21 Ιουλίου 1969, είναι πλέον διαθέσιμα και ο καθένας από εμάς μπορεί να τα παρακολουθήσει!

Τα αρχεία, μετά από πολυετή τεχνική επεξεργασία δόθηκαν στην δημοσιότητα από την ιστοσελίδα του περιοδικού Australian Geographic. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η ποιότητα της εικόνας είναι κατά πολύ ανώτερη από κάθε σχετικό βίντεο που έχουμε δει μέχρι σήμερα.


Δείτε το ιστορικό ντοκουμέντο στην ηλεκτρονική διεύθυνση
http://www.australiangeographic.com.au/journal/exclusive-moonwalk-video-revealed.htm και αποφασίστε αν μία από τις μεγαλύτερες θεωρίες συνωμοσίας στον κόσμο, καταρρίφθηκε ή όχι! Διαβάστε αναλυτικά την ιστορία του "χαμένου" ντοκουμέντου εδώ.


clopyandpaste.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...