Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

20 εκ.ευρώ τον χρόνο στον Γκουαρντιόλα από Κατάρ!!!


«Γη και ύδωρ» προκειμένου να πείσει τον Πεπ Γκουαρντιόλα να αναλάβει το Κατάρ είναι έτοιμη να προσφέρει η ... Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της χώρας σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ισπανικό δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα η «As» τονίζει ότι οι άνθρωποι από το Κατάρ αναμένεται να καταθέσουν επίσημη πρόταση στον Γκουαρντιόλα για να αναλάβει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και θα του προσφέρουν ούτε λίγο ούτε πολύ 20.000.000 ευρώ το χρόνο!

Η ομοσπονδία να σημειώσουμε ότι βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, μετά βέβαια την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Μπρούνο Μέτσου και θεωρούν ιδανική περίπτωση τον Καταλανό κόουτς της Μπαρτσελόνα. 

Μάλιστα ο σεΐχης, Χαμπάντ Μπιν Καλιφά Αχμάντ Αλ Τάνι, φαίνεται να έχει ζηλέψει τη δουλειά που κάνει ο Πεπ στους «Μπλαουγκράνα και κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να τον πείσει.

Και όλα αυτά 11 χρόνια πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, το οποίο ως γνωστόν θα διεξαχθεί στο Κατάρ…


theplayer.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...