Το Red Party (Πάρτυ στο κόκκινο) του Δικτύου Αφύπνισης Πολιτών


Δεκάδες μέλη και φίλοι του Δικτύου βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο City Bar στην Αμαλιάδα, όπου πραγματοποιήθηκε το 1ο party και η κοπή της πίτας του Δικτύου Αφύπνισης Πολιτών.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται και στον ιστότοπο του Δικτύου, μετά από αρκετές δράσεις  ήταν καιρός για λίγη διασκέδαση για τα μέλη, που εδώ και τόσο καιρό έχουν κάνει πολλές θυσίες προκειμένου να βρουν λίγο χρόνο και να συμμετέχουν ενεργά στις πρωτοβουλίες αφύπνισης.

Δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν ιδέες για επόμενες δράσεις ενώ πολλοί από τους παρευρισκόμενους εξέφρασαν την επιθυμία τους να γίνουν μέλη και να βοηθήσουν όσο μπορούν το Δίκτυο Αφύπνισης Πολιτών.

Συντάκτες του iliatora.gr βρέθηκαν χθες το βράδυ στην Αμαλιάδα και συνομίλησαν με τον εκπρόσωπο του Δικτύου Σπύρο Ζαφειρόπουλο, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων :
"Νομίζω ότι ήταν καιρός για λίγη ξεκούραση και το πάρτυ ήταν ότι έπρεπε για να διασκεδάσουμε αλλά και να συζητήσουμε για τις δράσεις του Δικτύου. Με χαρά υποδεχτήκαμε και χτες νέο κόσμο, εντός και εκτός Αμαλιάδας, που είδαν τη δράση μας από το Διαδίκτυο και ήθελαν να μας γνωρίσουν από κοντά.
Με αφορμή την κοπή της πίτας θα ήθελα να ευχηθώ για τη νέα χρονιά να είμαστε δυνατοί και να συνεχίσουμε με τον ίδιο δυναμικό ρυθμό να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε δράσεις που αλλάζουν το αύριο στην πόλη μας.

Η επόμενη δράση του Δικτύου έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 9/2/2011 στις 9:00 μ.μ. στην Παπαχριστοπούλειο Βιβλιοθήκη, όπου θα πραγματοποιηθεί μια ενημερωτική εσπερίδα απευθυνόμενη σε γονείς με παιδιά στο Γυμνάσιο και θέμα την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και την υγιεινή διατροφή των εφήβων (διαβάστε εδώ)"

φωτό: Ο Σπύρος έκοψε την πίτα υπό τους ήχους των μουσικών επιλογών του Dj Papa, ενώ το καπέλο του Γιώργου & η γραβάτα του Κώστα για να μην "φάνε πόρτα" (μιας και η ύπαρξη κόκκινου χρώματος στην ένδυση ήταν must!) έκλεψαν την παράσταση!
iliatora.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ