Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των 6χρονων κοριτσιών


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjAeyoZgyqv8BYEYpTQmyrFbgXNegXY2t4Ih6_1AVlwl4lUY5av5J3UsWixKMDOKs1rW8uMJIT7QsttWSLjQykMnXSi0ghihyphenhyphenQJnCuG1M8tBmCLYgTJyqhA5zwRF7SAbnO5sz-buxYfskE/s320/didyma_koritsakia_Elvetia_2.jpgΣε θρίλερ έχει μετατραπεί η εξαφάνιση δύο εξάχρονων κοριτσιών... από την Ελβετία, που απήχθησαν από τον πατέρα τους στις 30 Ιανουαρίου, ο οποίος στην συνέχεια αυτοκτόνησε και τώρα αυτά αγνοούνται.

Ο άνδρας απήγαγε τα παιδιά του από την εν διαστάσει σύζυγό του, που διαμένει στην Ελβετία και στην συνέχεια μετέβη στην Γαλλία και την Ιταλία, όπου στην τελευταία έπεσε στις ράγες τρένου. Κανείς όμως δεν ξέρει αν είχε πάρει μαζί τα παιδιά του στο τελευταίο ταξίδι του ή αν τα άφησε στην γενέτειρά τους.
«Η μητέρα (των κοριτσιών) ελπίζει ότι ο Ματίας Σεπ τα έχει αφήσει σε κάποιον στην Ελβετία, τη Γαλλία ή τη Ιταλία» δήλωσε μία φίλη της στην ελβετική εφημερίδα Sonntagszeitung.

Η Ιντερπόλ, που έχει χαρακτηρίσει αυτή την υπόθεση «προτεραιότητά» της, έχει σημάνει συναγερμό σε όλες τις χώρες-μέλη της και έχει αναρτήσει τις φωτογραφίες τους στον δικτυακό της τόπο. Στο έργο εντοπισμού των μικρών Αλέσια και Λίβια συμμετέχουν πλήθος εθελοντών, καθώς η ιστορία τους έχει συγκλονίσει το παγκόσμιο σκηνικό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Ματίας Σεπ εμφανίστηκε σε εστιατόριο στη Νάπολη, αλλά τα παιδιά δεν ήταν μαζί του. Την Πέμπτη ο Ματίας Σεπ αυτοκτόνησε.

Ο πατέρας των δύο παιδιών λίγο πριν πέσει στις ράγες, έστειλε επιστολή στην μητέρα τους λέγοντας πως είναι απελπισμένος και δεν μπορεί να ζήσει μακριά της.

Στο αμάξι του, που εντοπίστηκε κοντά στο σημείο που αυτοκτόνησε, δεν υπήρχε δυστυχώς κανένα στοιχείο, που να μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των δύο κοριτσιών.

Έτσι το μυστήριο που καλύπτει την εξαφάνιση των παιδιών και την αυτοκτονία του πατέρα παραμένει άλυτο, παρά την ανακάλυψη στο σπίτι του μίας διαθήκης.

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο Ansa, ο Ματίας Σεπ αφήνει ένα σπίτι στην πρώην σύζυγό του, κάποια περιουσιακά στοιχεία σε άλλα μέλη της οικογένειάς του, αλλά τα περισσότερα στις κόρες του.

Ο Σεπ είχε κάνει ανάληψη 7.500 ευρώ από πέντε διαφορετικά ΑΤΜ στη Μασσαλία, όμως -σύμφωνα με την Repubblica- όταν βρέθηκε το πτώμα του δεν είχε μαζί του παρά περίπου 50 ευρώ.

24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...