Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Ο δήμαρχος που κάνει κριτική στον… εαυτό του!



Η κριτική πάντα ενοχλούσε τους δημάρχους, ιδίως όταν ήταν οξεία. Ταυτόχρονα, ένα ισχυρό επικοινωνιακό σύστημα βασισμένο σε μικροπολιτικές συνταγές προσπαθούσε πάντα να κάνει το μαύρο άσπρο, επιχειρώντας να…
…αποκρύψει οτιδήποτε που εξέθετε το ίματζ του δημάρχου. Τα έχουμε ζήσει εδώ στην Ηλεία, ιδίως όσοι δημοσιογράφοι βρεθήκαμε να στοχοποιούμαστε για την κριτική μας σε πράξεις ή παραλείψεις δημοτικών αρχών.

Ένας δήμαρχος, όμως, σπάζει τα ταμπού και συγκροτεί κίνηση που θα κάνει αντιπολίτευση… στον εαυτό του! Ο Γιάννης Μπουτάρης, δήμαρχος Θεσσαλονίκης, γνωστός για το ανοιχτό πνεύμα και την καινοτόμα αντίληψη που τον διακατέχει, συμμετέχει και ο ίδιος στην κίνηση που μεταξύ άλλων  θα ασκεί αντιπολίτευση στην «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη», δηλαδή, την παράταξη του Γ. Μπουτάρη που είναι η πλειοψηφούσα στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

«Η Κίνηση θα έχει ισχυρό λόγο και γνώμη, αλλά δεν θα είναι ούτε αντιπολίτευση ούτε χειροκροτητής της διοίκησης του δήμου και σε αυτήν έχουν θέση όλοι οι πολίτες», είπε στην ομιλία του ο κ. Μπουτάρης. Ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά ότι, αν δεν κάνεις υπέρβαση σε όλα τα επίπεδα, δεν αλλάζει το σύστημα.

Η Ηλεία, ακούει ή μήπως έχει… ωτοασπίδες;

Πέλεκυς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...