Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Γ. Μπουτάρης: Ναι στις gay παρελάσεις και στους γάμους ομοφυλοφίλων!


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjrrWrrSb_RwE_VJliRpI6kItOmnuwB0_Q1-nfwmaMKMOiGbozZCljNdbXzLHNubPEO6ACL-7HfMSaLkeEGNqxtyRqBkAXS2qME6iosU0eBNlw89NuSSkkqR9ZCoLaSLT1wzZ53vq9MucCA/s320/screw025web20110202.jpgΈχει βαλθεί να «ξεκάνει» τον Μητροπολίτη Άνθιμο ο Γιάννης Μπουτάρης... Δεν εξηγείται αλλιώς. 
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, δίνει το ένα χτύπημα μετά το άλλο στο συντηρητικό κομμάτι της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης. Οι νέες δηλώσεις του αφορούν στους ομοφυλόφιλους. Σε συνέντευξη...

που παραχώρησε στο μηνιαίο περιοδικό για ομοφυλόφιλους «Screw», ο δήμαρχος τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ του γάμου ομοφυλοφίλων, ενώ δηλώνει οτι θα συνεργαστεί με δημάρχους άλλων πόλεων για να αλλάξει το οικογενειακό δίκαιο της χώρας και να «αποκτήσει τα χαρακτηριστικά των σύγχρονων ευρωπαϊκών χωρών, με τις οποίες θέλουμε να συμπεριλαμβανόμαστε» (Λέτε να γίνει Τήλος και η Θεσσαλονίκη;).

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης όμως δεν σταματά εκεί. Πάει ένα βήμα πιο πέρα και καταθέτει την άποψή του και για το θέμα της υιοθεσίας παιδιών απο άτομα του ίδιου φύλου. «Το επιτρέπουν στην Αμερική και είναι μια κοινωνία πιο συντηρητική από τη δική μας» τονίζει ο κ. Μπουτάρης.
 
Ο δήμαρχος δηλώνει οτι έχει επισκεφτεί γκέι μπαρ, καθώς, όπως λέει, έχει πολλούς ομοφυλόφιλους φίλους, ενώ τάσσεται υπερ και της πραγματοποίησης γκέι παρέλασης στη Θεσσαλονίκη!
 
«Εάν γίνεται γκέι παρέλαση στη Νέα Υόρκη, στο Βερολίνο, στο Παρίσι, στο Λονδίνο, σε όλες τις πόλεις δηλαδή που οι συμπολίτες μας θέλουν να επισκεφτούν για τη ζωντάνια τους, το δυναμισμό τους, το ανοιχτό τους πνεύμα, γιατί να μη γίνουν και στη Θεσσαλονίκη;» αναρρωτιέται!

Για την ιστορία, στο εξώφυλλο του συγκεκριμένου περιοδικού, αναφέρεται οτι είναι «αυστηρά ακατάλληλο για ομοφοβικούς παπάδες»!
taxalia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...