Υποψίες για το «Χ» της Νιούκαστλ με την Άρσεναλ


Την εμπλοκή της Ιντερπόλ στην υπόθεση του ενδεχομένως στημένου ματς της Νιούκαστλ με την Άρσεναλ, αναφέρουν... 
 
ξένα Μέσα.
 
Στην εν λόγω αναμέτρηση, οι «καρακάξες» αναδείχτηκαν ισόπαλες με τους «κανονιέρηδες» με σκορ 4-4, όμως το αξιοπερίεργο είναι πως από το 26ο λεπτό, οι Λονδρέζοι προηγούνταν με 4-0 και στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν πετυχαίνοντας μάλιστα, τα δύο από τα τέσσερα τέρματα τους με ανύπαρκτα πέναλτι. 
 
Έτσι, όπως ήταν φυσικό, η πραγματικά αξιοπερίεργη διακύμανση του σκορ, προκάλεσε υποψίες η οποίες αναφέρονται και στον διαιτητή της αναμέτρησης, Φιλ Ντόουντ.   


Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Footanglais365» τονίζει πως το εν λόγω παιχνίδι δεν έχει «λήξει» ακόμα: «Το τρελό παιχνίδι μεταξύ της Νιούκαστλ και της Άρσεναλ(4-4), το απόγευμα του Σαββάτου για την Πρέμιερ Λιγκ δεν έχει τελειώσει ακόμα. Σήμερα (Δευτέρα) δεν αποκλείεται ακόμα και η παρέμβαση της Ιντερπόλ για να εξετάσει εκτενέστερα τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, που είδε τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν την ομάδα του ρσέν Βενγκέρ, οι οποίοι προηγήθηκαν με 4-0 έπειτα από 26 λεπτά παιχνιδιού», επισημαίνουν οι Γάλλοι και στη συνέχεια τονίζουν ότι ύποπτος θεωρείται και ο Τόμας Ροζίτσκι:


«Γύρω από το παιχνίδι υπάρχει ισχυρό κλίμα υποψίας, το οποίο ενισχύεται από περίεργη συναλλαγή χρημάτων. Ο Τόμας Ροζίτσκι, ο Τσέχος μέσος της Άρσεναλ, μπήκε αλλαγή και οδήγησε σε δύο γκολ την Νιούκαστλ, με συνέπεια την παρέμβαση της Ιντερπόλ».


Να υπενθυμίσουμε πως ο μέσος της Άρσεναλ πέρασε στο ματς ως αλλαγή και ήταν αυτός που έκανε το δεύτερο πέναλτι. Ωστόσο, ο άρχοντας της αναμέτρησης, ενώ καταλόγισε δύο ανύπαρκτα πέναλτι, στη συνέχεια δεν απέβαλε τον Νόλαν, ο οποίος έκανε κάτι παρόμοιο με τον Ντιαμπί.


theplayer.gr 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ