Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Τα πάντα όλα...


Προσαγωγή ηλικιωμένου για σκύλο που δεν είχε σπιτάκι και... "τσιπάκι", τροχαίο με δύο ηλικιωμένους ελαφρά τραυματίες, πορτοφολάδες μέσα σε εκκλησία, διαρρήξεις, κλοπές... και η ζωή συνεχίζεται στο νομό Ηλείας...
Στην Αμαλιάδα οι αστυνομικοί προσήγαγαν έναν 66χρονο γιατί είχε το σκύλο του σε υπαίθριο χώρο και χωρίς σπιτάκι, αλλά και χωρίς να είναι εφοδιασμένο το συμπαθές τετράποδο με ηλεκτρονική ταυτότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες του iliatora.gr, o 66χρονος αφέθηκε τελικά ελεύθερος, ενώ σε βάρος του θα σχηματιστεί δικογραφία.

Στη Μυρσίνη, αυτοκίνητο που οδηγούσε 52χρονος παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά έναν 72χρονο και μια 78χρονη. Σύμφωνα με την Αστυνομία, τους μετέφερε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας και μετά... εξαφανίστηκε.

Οι κλέφτες δεν «χτυπούν» τις εκκλησιές μονάχα όταν αυτές είναι κλειστές. Ακόμα και όταν ο κόσμος είναι μέσα «δεν έχουν  το Θεό τους»! Στην Αμαλιάδα, στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος, άγνωστος κατάφερε να πάρει πορτοφόλι από τσάντα γυναίκας, που περιείχε ταυτότητα, δίπλωμα,τέσσερα βιβλιάρια καταθέσεων, διάφορα άλλα  έγγραφα και το ποσό των 350 ευρώ.

Στην Ανδραβίδα, ο διαρρήκτης έσπασε τον "αφαλό" της κλειδαριάς της πόρτας, μπήκε στο σπίτι και έφυγε με την 33αρα τηλεόραση αξίας 370 ευρώ και έναν χρυσό σταυρο με χρυσή καδένα, αξίας 500 ευρώ.

Στη Γλύφα Πηνειού, έσπασαν το τζάμι μονοκατοικίας και πήραν ένα ράδιο-cd, ηχεία & ενισχυτή, μια στολή ψαρέματος, ένα ψαροντούφεκο, ένα ζευγάρι κιάλια και τέσσερα... τηλεκοντρόλ, τηλεόρασης και κλιματιστικού.

Στον Πύργο, διέρρηξαν δύο αυτοκίνητα. Άνοιξαν το ένα για να πάρουν το ραδιοκασετόφωνο και την μπαταρία ενώ έσπασαν το τζάμι του δεύτερου για να πάρουν και από εκεί το ραδιοκασετόφωνο.

Στο Καβούρι Κατακόλου, μπήκαν σε εξοχική κατοικία και «σήκωσαν» ένα ψυγείο, μια τηλεόραση και ένα φούρνο μικροκυμάτων, συνολικής αξίας 2.500 ευρώ.

Στον Πύργο, έσπασαν την πόρτα ξυλουργείου και έκλεψαν τρία ηλεκτρικά τρυπάνια, μια ηλεκτρική σέγα και ένα ηλεκτρικό κατσαβίδι, συνολικής αξίας 1.500 ευρώ.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...