Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Εμπρησμοί αυτοκινήτων τη νύχτα στη Γαστούνη


Εμπρησμοί αυτοκινήτων τη νύχτα στη Γαστούνη
φωτο αρχείου
Δύο αυτοκίνητα έγιναν παρανάλωμα του πυρός και ένα τρίτο φαίνεται πως τη... γλίτωσε την τελευταία στιγμή, μιας και ο 30χρονος άνδρας που εντοπίστηκε από αστυνομικούς να περιφέρεται κοντά του ήταν...
... τελικά ο εμπρηστής, σύμφωνα με την δικαστική απόφαση.

Πυροσβεστική και Αστυνομία ειδοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης δύο φορές για ισάριθμά περιστατικά πυρκαγιάς σε αυτοκίνητα στη Γαστούνη, τα οποία σημειώθηκαν με διαφορά 1 ώρας και 40 λεπτών μεταξύ τους.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας επιλήφθηκε και στις δύο περιπτώσεις με δύο οχήματα και επικεφαλής τον διοικητή Νίκο Στασινόπουλο, αλλά οι πυροσβέστες δεν πρόλαβαν να "σώσουν" τα δύο αυτοκίνητα διότι μέσα σε ελάχιστα λεπτά η φωτιά τα κατέστρεψε ολοσχερώς.

Το ένα αυτοκίνητο άνηκε σε υπήκοο Βουλγαρίας και το δεύτερο σε μόνιμο κάτοικό της Γαστούνης. Μάλιστα ο δεύτερος φέρεται να τραυματίστηκε ελαφρά στην προσπάθεια του να προλάβει την επέκταση της φωτιάς.

Οι αστυνομικοί περιπολώντας στην περιοχή που κάηκαν τα δύο αυτοκίνητα, εντόπισαν έναν 30χρονο, που βρισκόταν δίπλα σε τρίτο αυτοκίνητο και φέρεται να κρατούσε σακούλες με άγνωστο περιεχόμενο. Θεωρήθηκε ύποπτος και προσήχθη.

Παρέμεινε κρατούμενος τη νύχτα και το πρωί οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο. Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή για εμπρησμό κατά συρροή. Να σημειωθεί πως ο 30χρονος δεν αποδέχθηκε τις σε βάρος του κατηγορίες..
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...