Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Το σύνδρομο Καραμανλή χτυπάει τον Γιώργο


http://www.newpost.gr/media/k2/items/cache/1a6a5770d85c9e2b1ae6d2c30572f67a_M.jpgΈνα πρόβλημα που απασχολεί ιδιαιτέρως ανώτερα στελέχη της κυβέρνησης και στενούς συνεργάτες του...
Πρωθυπουργού, δεν έχει να κάνει με τον σκληρό πυρήνα της πολιτικής, αλλά με την ψυχολογία και τη συμπεριφορά του Γιώργου Παπανδρέου το τελευταίο χρονικό διάστημα.


Ο Πρωθυπουργός, σύμφωνα με συνεργάτες του, εμφανίζεται ιδιαιτέρως στρεσαρισμένος και αγχωμένος από την πορεία της οικονομίας – εικάζουν, με αποτέλεσμα να είναι βαρύς, να αυτοαπομονώνεται και να κλείνεται στον εαυτό του, αποφεύγοντας τις πολλές συζητήσεις και συναντήσεις.

Προνομιακοί συνομιλητές των τελευταίων χρόνων, έχουν μεγάλο χρονικό διάστημα να συζητήσουν μαζί του και ανησυχούν γνωρίζοντας ότι έχει μπροστά του κρίσιμες αποφάσεις, τις οποίες ενδεχομένως δεν θα συζητήσει με κανένα από το πολιτικό του περιβάλλον και θεωρούν πιθανό να προχωρήσει σε κινήσεις, έχοντας ανταλλάξει απόψεις μόνον με το στενό οικογενειακό του κύκλο.

Το γεγονός, αποδίδεται στα μηνύματα που φτάνουν στο Μαξίμου και κάνουν λόγο για διόγκωση της απογοήτευσης και του θυμού μεταξύ των πολιτών οι οποίοι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις οβιδιακές αλλαγές στην καθημερινή τους ζωή, καταλογίζοντας πλέον τις ευθύνες στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και την οικονομική της πολιτική.

Τα μηνύματα και το επερχόμενο δεύτερο Μνημόνιο ως το 2015, φέρνουν τον Πρωθυπουργό και το ΠΑΣΟΚ μπροστά στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και αυτή η συζήτηση ήδη έχει ανάψει στα υπουργικά γραφεία.

Με δεδομένο ότι ο Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει να αποτελεί το “δέκα το καλό”¨για την κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ, η κακή ψυχολογία του Πρωθυπουργού, προβληματίζει εντόνως τα κυβερνητικά στελέχη που την έχουν αντιληφθεί. Μάλιστα μερικοί, εκφράζουν τον φόβο μην τυχόν επαναληφθεί “το σύνδρομο Καραμανλή”, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα διακυβέρνησης είχε απομονωθεί στη Ραφήνα, περιορίζοντας τις συσκέψεις και τις συνεργασίες στο ελάχιστο δυνατό, με τάση να τις μηδενίσει.

Μάλιστα κάποιοι έχουν αρχίσει να βλέπουν σαν εφιάλτη, το ενδεχόμενο ο Γιώργος Παπανδρέου να μην αντέξει στην πίεση και να επιχειρήσει μια μεγάλη έξοδο... 
24oro 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...