Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Κατηγορώ Παπανδρέου στον Τσίπρα: Οδηγείτε τους πολίτες στην ανομία


http://static.madata.gr/files/2010_IMAGES/P/papadreouorgi_353540110.jpgΟ κ. Παπανδρέου σήμερα στη Βουλή ξεκαθάρισε ότι δεν κατηγορεί τους πολίτες... που δεν πληρώνουν διόδια, αλλά «δεν θα επιτρέψουμε καμία ανομία».


Επίσης, δήλωσε ανοιχτός στο «να γίνει χρήσιμος διάλογος στα πλαίσια του εφικτού, αρκεί να τηρούνται οι νομικές δεσμεύσεις».

«Δεν κατηγορώ τους πολίτες, εσάς κατηγορώ κ. Τσίπρα, τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί είστε κοινοβουλευτικό κόμμα και οδηγείτε τους πολίτες στην ανομία… Ισοπεδώνεται τα πάντα», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός, που τόνισε ότι την εντολή η κυβέρνηση την παίρνει μόνο από τον λαό.

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό έκανε ο Α. Τσίπρας κατά την διάρκεια της συζήτησης των επίκαιρων ερωτήσεων στην Βουλή.

«Η κοινωνική ανυπακοή απέναντι στην αυθαιρεσία είναι δημοκρατικό δικαίωμα», είπε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα διόδια και κάλεσε την κυβέρνηση να επαναδιαπραγματευτεί τις ληστρικές συμβάσεις, όπως τις χαρακτήρισε, και να μην χαρακτηρίζει τους πολίτες που διεκδικούν το δίκιο τους τζαμπατζήδες.

«Τζαμπατζήδες είναι αυτοί που στα χρόνια της ανάπτυξης έφαγαν το καταπέτασμα και τώρα την περίοδο της κρίσης να κερδίζουν κι από πάνω», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ όσον αφορά την κοινωνική ανυπακοή στα μέσα μεταφοράς, ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι δεν μπορεί η κυβέρνηση να οδηγεί στο σκαμνί απλούς πολίτες που δεν πληρώνουν εισιτήριο, όταν δεν θα κάτσει στο σκαμνί κανένας εμπλεκόμενος πολιτικός στην υπόθεση της Siemens.

«Μας γυρίζετε στην εποχή των Αθλίων του Β. Ουγκώ», κατέληξε.

24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...