Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Νικόλας Πατέρας: Θέλω τα λεφτά μου πίσω!


http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQlDfVx1tLpzF-Koa6kdrFOO7pl4txFqnwLyK6TUruaZNjT8-WCΈχει πολύ θράσσος τελικά... ο κ.Πατέρας να ζητάει τα λεφτά του πίσω.
Ο Παναθηναικός  δεν είναι επιχείρηση να απαιτείτε την επιστροφή των χρημάτων σας πίσω...είναι μία ιδέα που υποτίθεται ότι υποστηρίζετε από τη πρώτη μέρα που αποκτήσατε τις μετοχές .
Κανένας μέτοχος του Παναθηναϊκού,  δεν έχει υπογράψει ότι δικαιούται να πάρει πίσω τα λεφτά του σε περίπτωση που αποφασίσει να αποχωρήσει ...όπως προκύπτει και από το δημοσίευμα της Γάτας...
 
ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΣΥΜΦΩΝΙΤΙΚΟΥ ΜΕΤΑΞΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ, ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΗ «ΓΑΤΑ».
«ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ»
Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΝΙΣΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΊ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΕΤΑΞ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Διαψεύδει σε συνομιλία του με τη «ΓΑΤΑ» ο Νίκος Πατέρας ότι υπάρχει συμφωνητικό μεταξύ του ιδίου και άλλων συνεταίρων του στο τριφύλλι, για επιστροφή των χρημάτων που έχει βάλει για την αγορά των μετόχων της πράσινης ΠΑΕ, σε περίπτωση που το επιθυμήσει.
 
Ας δούμε όμως αναλυτικά το πώς έχουν τα πράγματα:
Ένα… μυστήριο δημοσίευμα έβαλε ξανά στην επικαιρότητα το θέμα του πολυμετοχικού Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με αθλητική εφημερίδα και μία στήλη της που ειδικεύεται σε θέματα παρασκηνίου, ο Νίκος Πατέρας έχει στα χέρια του συμφωνητικό , υπογεγραμμένο με τους υπόλοιπους συνεταίρους του, σύμφωνα με το οποίο μπορεί να αποχωρήσει οποιαδήποτε στιγμή, διεκδικώντας το ποσό του έχει ήδη καταβάλλει για την απόκτηση των μετόχων της πράσινης ΠΑΕ.
 
Το δημοσίευμα αναφέρει με λίγα λόγια ότι ο πρώην πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ, διατηρεί το δικαίωμα να πάρει τα λεφτά του πίσω, όσα είχε βάλει πριν από δύο καλοκαίρια.
 
Ένα ποσό δηλαδή, γύρω στα δέκα εκατομμύρια ευρώ, όσα είχε βάλει για να αποκτήσει το ποσοστό των μετόχων που του αναλογούν σήμερα στην πράσινη ΠΑΕ.

Η δημοσίευση αυτής της εξέλιξης, προκάλεσε συζητήσεις στο πράσινο περιβάλλον. Τονίστηκε επίσης η σημασία της ημέρας κατά την οποία βγήκε, ενώ πολλοί θυμήθηκαν ανάλογο δημοσίευμα εβδομαδιαίας πολιτικής εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο είχε υπάρξει επικοινωνία Πατέρα-Βαρδινογιάννη, με τον πρώην πρόεδρο να φέρεται ότι ζήτησε τα χρήματα του πίσω. Ο Πατέρας βέβαια είχε διαψεύσει το δημοσίευμα και μάλιστα προχώρησε στην κατάθεση αγωγής στην εν λόγω εφημερίδα. 

Το δικό μας ρεπορτάζ αναφέρει ότι δεν υπάρχει τέτοιο υπογεγραμμένο συμφωνητικό. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Νίκο Πατέρα χθες το μεσημέρι, ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού σημείωσε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο συμφωνητικό.  «Διαψεύδω το  δημοσίευμα, δεν ισχύει τίποτε τέτοιο», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας στην «ΓΑΤΑ», όταν το μεσημέρι επικοινωνήσαμε μαζί του για το θέμα. 

Αντιθέτως, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένου συμφωνητικό που έχει υπογραφεί από όλους τους μετόχους του Παναθηναϊκού, ενώ συνηθίζεται γενικότερα να υπογράφεται σε εταιρείες που έχουν πολλούς μετόχους.
 
Το συμφωνητικό αυτό αναφέρει ότι οποιοσδήποτε μέτοχος αποφασίσει να αποχωρήσει, τότε, δεν μπορεί αυτομάτως να πουλήσει το ποσοστό του σε κάποιον εκτός ΠΑΕ, αν πρώτα δεν ρωτήσει τους συνεταίρους του εάν ενδιαφέρονται για την απόκτηση του πακέτου του. 
24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...