Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Μαρινάκης… μαινόμενος!


Μαρινάκης… μαινόμενος!   
Ποιος είδε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και δεν τον φοβήθηκε…
Η τιμωρία με δύο αγωνιστικές στον Κέβιν Μιραλάς, αλλά και η καθυστερημένη γνωστοποίησή της, προκάλεσε την οργή όλων των ατόμων στον Ολυμπιακό, αλλά περισσότερο αυτή του προέδρου της ΠΑΕ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σαφώς περισσότερο ήρεμος, από την στιγμή που έμαθε την είδηση, κατευθύνθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ για να συναντηθεί με άτομα της ομοσπονδίας και να μάθει τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την καθυστερημένη ανακοίνωση της ποινής στον Βέλγο.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Σοφοκλής Πιλάβιος απουσίαζε καθώς βρίσκεται στο εξωτερικό και τον Βαγγέλη Μαρινάκης τον υποδέχθηκαν τα άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο κ.Μαρινάκης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για την χρονική στιγμή που επέλεξε η ΕΠΟ να εκδώσει την ανακοίνωση της ΕΠΟ και μίλησε σε αυστηρό ύφος στα άτομα που συνάντησε και είχε συνομιλία για το θέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μιλώντας με τον β’ αντιπρόεδρο, Άρη Σταθόπουλο και τον γενικό γραμματέα της ΕΠΟ, Γιάννη Οικονομίδη, τους ζήτησε εξηγήσεις και στη συνέχεια αποφασίστηκε από τον Ολυμπιακό να κατατεθεί έφεση.

Μετά από επικοινωνία –μάλιστα- που είχε άνθρωπος της ΕΠΟ με τους δικαστές αποφασίστηκε να εκδικαστεί η έφεση αύριο στις 10.00 το πρωί.
superspor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...