Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Η FIFA για τους «Ήρωες του Πειραιά»!

Η FIFA για τους «Ήρωες του Πειραιά»!
Μεγάλο αφιέρωμα στον Ολυμπιακό φιλοξενεί η ιστοσελίδα της FIFA. Σε αυτό όσοι βρίσκονται στην ομάδα χαρακτηρίζονται «Οι Ήρωες του Πειραιά» και γίνεται εκτενής αναφορά στο έμψυχο υλικό αλλά και την ιστορία του συλλόγου
.

Μάλιστα, ο συντάκτης του κειμένου, αφού γράφει αναλυτικά για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, χαρακτηρίζει την ενδεκάδα των «ερυθρολεύκων» ως την κορυφαία της ιστορίας τους.

«Ο Ολυμπιακός είναι στο δρόμο της επιστροφής στους τίτλους και στο ένδοξο παρελθόν. Η ομάδα της Ελλάδας βρίσκεται με επτά πόντους μπροστά από τον Παναθηναϊκό και διαθέτει παίκτες με παγκόσμια αξία», αναφέρεται στο αφιέρωμα, ενώ φυσικά γίνεται λόγος για τον Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά και τους Μιραλάς, Πάντελιτς, Τζεμπούρ, Μέλμπεργκ και Νικοπολίδη.

«Η καθημερινή δουλειά έχει αναγεννήσει και τον Βέλγο διεθνή Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος ήρθε από την Σεντ Ετιέν στην Ελλάδα και έχει πετύχει εννέα γκολ σε 19 εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό… Ο Ριέρα ήταν η τελευταία μεγάλη μεταγραφή του Σωκράτη Κόκκαλη, πριν αυτός αποχωρήσει από τον σύλλογο. Ο μέσος του Ολυμπιακού έχει μεγάλη καριέρα σε Ισπανία και Αγγλία, ενώ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά... Ο έμπειρος Σέρβος επιθετικός (Πάντελιτς) που ξεκίνησε την καριέρα του στον Ηρακλή, έχει τεράστια εμπειρία από την Ευρώπη και έχει βοηθήσει τα μέγιστα στο να βρίσκεται εδώ ο Ολυμπιακός. Μέχρι στιγμής έχει πετύχει επτά γκολ όσα και ο συμπαίκτης του Νταβίντ Φουστέρ», αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Διαβάστε το πλήρες αφιέρωμα της ιστοσελίδας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου εδώ.
supersporfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...