Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Έδεσαν 29χρονο και αφού τον ευνούχισαν τον έκαψαν ζωντανό

Έδεσαν 29χρονο και τον έκαψαν ζωντανό
Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Αττικής το φρικιαστικό έγκλημα με θύμα έναν 29χρονο...
 Πολωνό, που είχε γίνει στις 28 Νοεμβρίου του 2010 στο Λαύριο.

Όπως ανακοινώθηκε από τις Αρχές, ο 29χρονος αλλοδαπός πλήρωσε με βαρύτατα βασανιστήρια και με τον θάνατό του το γεγονός ότι ενοχλούσε τις γυναίκες που έκαναν παρέα με ομοεθνείς του.

Συγκεκριμένα, το θύμα είχε βρεθεί δεμένο και τυλιγμένο στις φλόγες, σε παγκάκι στη θέση Λιμάνι Πασά, στο Λαύριο, από όπου μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ και πέθανε τέσσερις ημέρες αργότερα.

Όπως διαπιστώθηκε, εκτός των άλλων, ήταν και ευνουχισμένος. Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι τέσσερις άλλοι Πολωνοί, ηλικίας 23, 25, 26 και 28 ετών, πήγαν το απόγευμα της 28ης Νοεμβρίου του 2010 στο Παγκράτι, σε διαμέρισμα όπου φιλοξενούνταν ο δολοφονηθείς, και με τη βία τον έβγαλαν έξω, τον επιβίβασαν σε αυτοκίνητο δικό τους και τον οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία, στη θέση Λιμάνι Πασά, όπου τον ευνούχισαν, τον έδεσαν σε παγκάκι και τον περιέλουσαν με βενζίνη, βάζοντάς του φωτιά.

Από τους τέσσερις κατηγορούμενους συνελήφθησαν οι τρεις και ο τέταρτος αναζητείται. Οι τρεις συλληφθέντες ομολόγησαν με λεπτομέρειες την πράξη τους, παρουσιάζοντας ως κίνητρο του εγκλήματος την προκλητική συμπεριφορά του 29χρονου προς τις γυναίκες με τις οποίες έκαναν παρέα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.
24wro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...