Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Champions League: Σκορ πρόκρισης για τη βασίλισσα!



Champions League: Σκορ πρόκρισης για τη «βασίλισσα»!Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» θα παιχτεί το ένα από τα δύο επεισόδια της Τρίτης...
για την προημιτελική φάση του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης να υποδέχεται την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης Τότεναμ.


Οι Ισπανοί θέλουν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί από το πρώτο ματς και να πετύχουν μία ξεκάθαρη νίκη, με σκοπό να κάνουν πιο εύκολη τη δουλειά τους ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο σε οκτώ βράδια.



ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Ρεάλ: «Τα κουκιά είναι μετρημένα» για τον Ζοζέ Μουρίνιο και τους παίκτες του… Η κατάκτηση του Champions League είναι ο ένας από τους δύο εφικτούς στόχους για το υπόλοιπο της σεζόν (ο άλλος η κατάκτηση του «Copa del Rey»), αφού η εντός έδρας ήττα από την Χιχόν με 0-1 το περασμένο Σάββατο, «ψαλίδισε» δραματικά τις ελπίδες κατάκτησης του πρωταθλήματος, αφού η διαφορά από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα αυξήθηκε στους οκτώ πόντους.
Ο τραυματίας Καρίμ Μπενζεμά είναι ο μοναδικός απόντας για τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Κριστιάνο Ρονάλντο στην επίθεση και του Μαρσέλο στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στον προηγούμενο γύρο, η «βασίλισσα» ξόρκισε τον κακό της «δαίμονα» Λιόν, την οποία άφησε εκτός συνέχειας με ισοπαλία (1-1) στο «Ζερλάν» και καθαρή νίκη 3-0 στη ρεβάνς της Μαδρίτης. Σύμμαχος των γηπεδούχων, ασφαλώς η έδρα, αλλά και η εμπειρία από μεγάλους αγώνες στον θεσμό την οποία στερείται η αγγλική ομάδα και προσεχής αντίπαλος.


Τότεναμ: Με οδηγό την υπέρβαση που έκανε στις διπλές αναμετρήσεις με τη Μίλαν, πετώντας έξω τους Ιταλούς από την προημιτελική φάση της διοργάνωσης, τα «σπιρούνια» θα προσπαθήσουν να κάνουν ακόμα μία κόντρα στην ιστορική Ρεάλ, περνώντας στα ημιτελικά του Champions League. 
 
Οι παίκτες του Ρέντναπ δείχνουν να υπολογίζουν το «ειδικό βάρος» της αντιπάλου, σε καμία περίπτωση όμως δεν τη φοβούνται όπως αποδεικνύουν και οι δηλώσεις του Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ: «Θα νικήσουμε με 0-1 με τέρμα που θα σημειώσω εγώ», επεσήμανε ο Ολλανδός πρώην άσος της Ρεάλ, ο οποίος έχει την εκδίκηση ως έξτρα κίνητρο σε σχέση με τους συμπαίκτες του, αφού έφυγε από τη Μαδρίτη με τη «ρετσινιά» του αποτυχημένου.
 
Πολλά τα προβλήματα στην οπισθοφυλακή για τον Χάρι Ρέντναπ, αφού θα πρέπει να στήσει τον απαιτούμενο… «μπλόκο» μπροστά στην εστία του Γκόμεζ, χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κινγκ, Καμπούλ, Χάτον και Γουντγκέιτ ενώ άγνωστό παραμένει αν θα ο Γουίλιαμ Γκαλάς θα ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα. Εκτός μάχης και ο Νοτιοαφρικανός μεσοεπιθετικός Στίβεν Πίεναρ, καλά τα νέα στην επίθεση αφού επανέρχεται ο Γκάρεθ Μπέιλ.

•    Μία η φορά που έχουν συναντηθεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση οι δύο ομάδες, για την προημιτελική φάση του κυπέλλου UEFA της σεζόν 84-85, με τη Ρεάλ να προκρίνεται αφού επικράτησε στο Λονδίνο με 0-1, ενώ η αναμέτρηση στο «Μπερναμπέου» έληξε ισόπαλη χωρίς τέρματα.

•    Η Ρεάλ έχει φιλοξενήσει δέκα φορές αγγλικές ομάδες, έχοντας επικρατήσει τις τέσσερις εξ αυτών, ισάριθμα ματς δεν ανέδειξαν νικητή ενώ δύο φορές κατάφερε αγγλική ομάδα να φύγει με διπλό από τη Μαδρίτη.

•    Τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες φέτος για τη Ρεάλ στην έδρα της για το Champions League, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ και με ενεργητικό 11 τέρματα. Τα δύο από τα τέσσερα παιχνίδια «έκλεισαν» στο Over (4-0 και 3-0), ενώ τα άλλα δύο ολοκληρώθηκαν στο Under με το ίδιο σκορ (2-0).

•    Η Τότεναμ από τη μεριά της σκοράρει πολύ και μακριά από το Λονδίνο (με εξαίρεση το υπέρ της 0-1 κόντρα στη Μίλαν), αφού στη φάση των ομίλων πέτυχε οκτώ γκολ στα τρία εκτός έδρας παιχνίδια της. Μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα το φετινό της ρεκόρ, τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια της τελείωσαν στο Over.

•   Τρεις οι επισκέψεις των «σπιρουνιών» στην Ισπανία, με απολογισμό δύο ήττες και μία ισοπαλία.
Στο… ψαχνό!

Ας ξεκινήσουμε με τον άσο της «βασίλισσας» τον οποίο θεωρώ άχαστο. Ο Μουρίνιο θέλει να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο με τρίτη διαφορετική ομάδα (μετά τις Πόρτο και Ίντερ) και θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στα ημιτελικά από τον πρώτο αγώνα. Στο 1.40 η νίκη των Ισπανών. Χρήματα θα «σπρώξουμε» και στο Over 2.75, αφού η Ρεάλ είναι «καταιγιστική» στην έδρα της ενώ η Τότεναμ αρέσκεται να παίζει καλά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων μακριά από το Λονδίνο (η απόδοση στο 1.97)! Σαν ακριβές σκορ, είδα όνειρο το 3-1 και όπως συνηθίζω θα εμπιστευτώ τα σημάδια που παίρνω από την «ονειροχώρα». Η απόδοση της 10Bet.com στο 10.45!

bettv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...