Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Το πρώτο πορτραίτο του Χριστού;


ΔΕΙΤΕ: Εικόνες από μεταλλικά εγχειρίδια 2.000 χρόνωνΜετά από 2.000 χρόνια καταχωνιασμένα σε μια σπηλιά, ήρθαν στην επιφάνεια 70 μεταλλικά βιβλία φέρνοντας στο φως νέα στοιχεία για το Χριστιανισμό. Ένα εκ των βιβλίων έχει στις σελίδες του ένα πορτραίτο ενός άντρα με γένια και σγουρά μαλλιά, με τον άντρα να πιθανολογείται ότι είναι ο Ιησούς Χριστός.




Σε ένα άλλο βιβλίο υπάρχει ένας χάρτης, ο οποίος εικάζεται από τους μελετητές ότι είναι από την πόλη της Ιερουσαλήμ, ενώ υπάρχει κάπου η φράση «Σωτήρας του Ισραήλ».



Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, τα εγχειρίδια αυτά δημιουργήθηκαν από Χριστιανούς μετά το θάνατο του Ιησού Χριστού. Τα βιβλία βρίσκονται στην κατοχή ενός άντρα, του Hassan Saida, ο οποίος ισχυρίζεται ότι πρόκειται για οικογενειακά κειμήλια αρνούμενος να τα δώσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...