Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Σοβαρός τραυματισμός μετά από εκτροπή ΙΧ (βίντεο)


(Νεότερη ενημέρωση 22:57) Το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος Ρουμάνος με συνοδηγό 38χρονο Έλληνα (και οι δύο κάτοικοι Βαρθολομιού) εκινείτο επί της επαρχιακής οδού Βαρθολομιού- Νεοχωρίου Κυλλήνης...
... με κατεύθυνση προς Βαρθολομιό, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε και έκοψε από τη βάση της ξύλινη κολόνα της ΔΕΗ, διέλυσε μια συκιά και κατέληξε μέσα σε αρδευτικό κανάλι, βάθους δύο μέτρων.

Σοβαρά έχει τραυματιστεί ο 38χρονος, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πύργου, ενώ ελαφρύτερα τραυματισμένος νοσηλεύεται ο 35χρονος οδηγός.
(00:34) Ο σοβαρά τραυματισμένος 38χρονος κάτοικος του Βαρθολομιού, μεταφέρθηκε αργά το βράδυ διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου.
H αρχική ενημέρωση από το iliatora.gr (στις 20:17)
Δύο άτομα τραυματίστηκαν σε τροχαίο πριν από λίγη ώρα στην επαρχιακή οδό Βαρθολομιού – Νεοχωρίου Κυλλήνης. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το ρεπορτάζ του iliatora.gr στον τόπο του ατυχήματος, το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας Ρουμάνος και επέβαινε ένας Έλληνας, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο πρανές του δρόμου.
Στο σημείο έφτασε δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών, που απεγκλώβισε τους δύο τραυματίες. Ο συνεπιβάτης με βάση τις πρώτες πληροφορίες έχει τραυματιστεί σοβαρά και ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, ενώ ελαφρύτερα τραυματίστηκε ο οδηγός.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...