Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Αποδοκίμασαν τον Κώστα Σκανδαλίδη


Ο Κώστας Σκανδαλίδης μίλησε στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου, στη Χίο, με θέμα «Αγροτική Ανάπτυξη και Καλάθι των αγροτικών προϊόντων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου» Νέο επεισόδιο με αποδοκιμασίες κατά υπουργού, αυτή τη φορά του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη, σημειώθηκε έξω από τη Νομαρχία Χίου

Ο Κώστας Σκανδαλίδης μίλησε στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου, στη Χίο, με θέμα «Αγροτική Ανάπτυξη και Καλάθι των αγροτικών προϊόντων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου».
Η ένταση δημιουργήθηκε έξω από το κτίριο της νομαρχίας, όπου μετέβη σήμερα ο υπουργός, για να μετάσχει σε συνεδρίαση με τοπικούς φορείς για θέματα της περιφέρειας.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, την ώρα που ο κ. Σκανδαλίδης έφτασε στη Νομαρχία, γύρω στη 1.30 το μεσημέρι, τον υποδέχτηκαν περίπου 400 άτομα που τον αποδοκίμασαν φωνάζοντας συνθήματα.
Ο υπουργός μπήκε κανονικά στη Νομαρχία και συμμετείχε στην προγραμματισμένη συνεδρίαση.
Γύρω στις 8.30 το βράδυ όμως, όταν τελείωσε η συνεδρίαση και βγήκε από το κτίριο, περίπου 60 άτομα που παρέμεναν απ΄ έξω φώναξαν και πάλι συνθήματα και πέταξαν αντικείμενα.
Οι αστυνομικές δυνάμεις, που ήταν εκεί, επενέβησαν και το επεισόδιο δεν πήρε έκταση. Ο κ. Σκανδαλίδης μετέβη κανονικά στο αεροδρόμιο της Χίου, για να "πετάξει" για Αθήνα.
Ο Κώστας Σκανδαλίδης μίλησε στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου, στη Χίο, με θέμα «Αγροτική Ανάπτυξη και Καλάθι των αγροτικών προϊόντων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου»

Πλήθος διαμαρτυρόμενων πολιτών υποδέχτηκε τον υπουργό έξω από το κτίριο της Νομαρχίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...