Λήστεψε τον ίδιο τον πατέρα του!


Τον απείλησε με μαχαίρι και κατσαβίδι!

Υπό την απειλή κατσαβιδιού και μαχαιριού ένας 27χρονος λήστεψε τον ίδιο του τον πατέρα αρπάζοντας το κινητό του τηλέφωνο. Ο ίδιος δράστης διέρρηξε και το σπίτι τους από όπου και έκλεψε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και έναν αποκωδικοποιητή συνολικής αξίας 700 ευρώ!

Ο 27χρονος, ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθη μετά από καταγγελία του 56χρονου πατέρα σε βάρος του ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και μετά την απολογία του, προφυλακίστηκε.

Όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 27χρονος έκλεβε το ίδιο του το σπίτι. Και στις 2 Μαρτίου ο δράστης έσπασε τη μπαλκονόπορτα του σπιτιού του μπήκε μέσα και έκλεψε ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή αξίας 650 ευρώ και έναν αποκωδικοποιητή αξίας 50 ευρώ.

Ο 27χρονος επεσήμανε ότι είναι πολυτοξικομανής εδώ και αρκετά χρόνια και χρειάζεται χρήματα για να παίρνει τις δόσεις του, ενώ προσκόμισε και σχετική πραγματογνωμοσύνη.

Τελικά με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα ο 27χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και πήρε το δρόμο για τις φυλακές.

Ροδιακή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ