Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

«Ναυάγιο» με Βρύζα!


«Ναυάγιο» με Βρύζα! Την ώρα που η αισιοδοξία ήταν δεδομένη στον Παναθηναϊκό και είχε γίνει πίστη ότι η αρχική συμφωνία με τον Ζήση Βρύζα θα τηρηθεί, παρά τις πιέσεις που υπήρχαν
προς την πλευρά του βοηθού του Φερνάντο Σάντος, τα πάντα άλλαξαν το απόγευμα της Τρίτης (7/6).
Οπως αποκάλυψε ο Sentra 103,3, η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί, καθώς στην τελευταία επικοινωνία που έγινε ο Βρύζας έκανε πίσω, λόγω αφόρητων πιέσεων, έως και απειλών, που υπήρξαν για τον ίδιο και την οικογένειά του, ακόμα και για δικά του άτομα στην Καβάλα.
Ετσι, η «ψυχρολουσία» ήρθε για τους «πράσινους» από τη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται ο Βρύζας με την αποστολή της Εθνικής για το φιλικό με το Εκουαδόρ (8/6, 03:00) και πλέον ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να κινηθεί σε άλλες περιπτώσεις.
Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι για το «τριφύλλι» υπάρχουν δύο σενάρια. Το πρώτο είναι να μείνουν πιστοί στο πλάνο τους για πρόσληψη τεχνικού διευθυντή και να στραφούν στις εναλλακτικές επιλογές των Νάνι και Φαλκς που ήταν τα αουτσάιντερ στην αρχική προεπιλογή.
Το δεύτερο σενάριο είναι να μην υπάρξει τελικά πρόσληψη τεχνικού διευθυντή στην ομάδα, να δοθούν περισσότερες αρμοδιότητες στον Ζεσουάλδο Φερέιρα και ίσως να βρεθεί ένας γενικός αρχηγός για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Γιώργος Νίκας είχε τονίσει ότι ο τεχνικός διευθυντής θα έχει και ρόλο γενικού αρχηγού.
Η εξέλιξη αυτή πάντως ανατρέπει τα δεδομένα την ώρα που την Τετάρτη (8/6) στις 16:00 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Δ.Σ. της ΠΑΕ που ανάμεσα στα θέματα που θα το απασχολούσαν ήταν η επικύρωση της πρόσληψης του νέου τεχνικού διευθυντή, που όλα έδειχναν ότι θα είναι ο Βρύζας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προπόνηση της Εθνικής ομάδας στη Νέα Υόρκη, ο Βρύζας δέχθηκε την επίσκεψη φίλων του ΠΑΟΚ που του ζήτησαν να πει «ναι» στην πρόταση του Θοδωρή Ζαγοράκη για να επιστρέψει στον «δικέφαλο».
ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...