Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

«Με Αγγελόπουλους πρώτοι στο μπάσκετ»!


«Με Αγγελόπουλους πρώτοι στο μπάσκετ»! Να κλείσουν τα αυτιά τους στις φήμες διχόνοιας που σπέρνουν διάφοροι και να είναι άπαντες μια γροθιά, προέτρεψε τους οπαδούς, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης
.
Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με την οργή του κόσμου, με συνέπεια πλέον να σκέφτονται το ακραίο ενδεχόμενο αποχώρησής τους από την ΚΑΕ, ωστόσο, κανείς στην οικογένεια του Ολυμπιακού δεν θέλει κάτι τέτοιο.
Με δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» στηρίζει τους αδερφούς Αγγελόπουλους, υμνεί την προσφορά τους στον μπασκετικό Ολυμπιακό, τονίζει ότι βλέπει να έρχονται πρωταθλήματα με τους δυο αδερφούς στο τιμόνι και ζητάει από τους οπαδούς να «...κινηθούν σ' αυτήν την κατεύθυνση, με γνώμονα το καλό του Ολυμπιακού μας και του αθλητισμού γενικότερα»
Αναλυτικά η δήλωση Μαρινάκη:
«Οι δύσκολοι καιροί που βιώνουμε στην χώρα μας απαιτούν να υπάρχει ενότητα και ομοψυχία. Ο Ολυμπιακός σαν σύλλογος, θα αντισταθεί στην βιομηχανία μίσους που καλλιεργείται, εις βάρος τελικά του ίδιου του αθλητισμού.
Ο Ολυμπιακός μας έχει ανάγκη από ανθρώπους σαν τους αδελφούς Αγγελόπουλους που έχουν προσφέρει τα μέγιστα με την μέχρι σήμερα παρουσία τους στο Σύλλογό μας. Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι επιχειρηματίες του επιπέδου τους που να είχαν την θέληση να προσφέρουν στην ομάδα μας και τότε είμαι σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα πρωταγωνιστούσε πανευρωπαϊκά σε όλα τα αθλήματα. Φέτος η ομάδα μπάσκετ κατέκτησε το Κύπελλο και προσωπικά πιστεύω ότι του χρόνου θα πάρει και το Πρωτάθλημα.
Στην κοινή αυτή προσπάθεια, δεν χωρούν πλέον εκείνοι που συνεχίζουν να καλλιεργούν το οπαδικό μίσος απ' όπου και αν προέρχονται. Ως πρόεδρος της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ζητώ από το σύνολο των φιλάθλων μας να κινηθούν σ' αυτήν την κατεύθυνση, με γνώμονα το καλό του Ολυμπιακού μας και του αθλητισμού γενικότερα».
ethnospor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...