Μοίραζε χασίς ενώ δικαζόταν


Κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτίας», κατά την μεταγωγή τους στις φυλακές.Πέντε γραμμάρια χασίς προσπάθησε να δώσει μέσα στο δικαστήριο σε συγκατηγορούμενό του ένα από τα άτομα που κατηγορούνται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς".

Κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτίας», κατά την μεταγωγή τους στις φυλακές.
Χασίς μέσα στο δικαστήριο προσπάθησε να δώσει σήμερα σε συγκατηγορούμενό του για συμμετοχή στην τρομοκρατική ομάδα "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς", φίλος του.
Πρόκειται για τον Ερρίκο Ράλλη, ο οποίος επεχείρησε να δώσει στον Αλέξανδρο Μητρούσια, την ώρα που εκδικάζονταν η υπόθεση της εν λόγω τρομοκρατικής οργάνωσης, 5 γραμμάρια χασίς.
Η κίνησή του έγινε όμως αντιληπτή από τους αστυνομικούς και ο κάτοχος της ουσίας, συνελήφθη.
Ο Ερρίκος Μητρούσιας ήταν προφυλακισμένος για την υπόθεση, ενώ ο Αλέξης Ράλλης είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
ethnos

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ