Ξεκίνησε η 77η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας



Ξεκίνησε η 77η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας Ιπποτρόφους απ’ όλη την Ελλάδα, συγκεντρώνει και η φετινή Πανελλήνια Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας, που συμπληρώνει 77 χρόνια διαρκούς παρουσίας.
Αύριο στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των επάθλων,
παρουσία του κόσμου και των αρχών του νομού.
Χθες έγινε η εγγραφή των ίππων και σήμερα το πρωί πραγματοποιείται η κατάταξη και η αξιολόγηση των ίππων, καθώς και η επίδειξη δεξιοτεχνίας σε ιππικά αγωνίσματα από ιππικούς συλλόγους.
Πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση, που προσελκύει το ενδιαφέρον ιπποτρόφων από κάθε γωνιά της χώρας, αφού αποτελεί έναν σταθερό θεσμό στο πέρασμα των χρόνων για τους ανθρώπους που αγαπούν και ασχολούνται με τα άλογα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι κάθε χρόνο η συμμετοχή είναι πολύ μεγάλη και ο κόσμος έχει μια μοναδική ευκαιρία να δει από κοντά διάφορες ράτσες αλόγων, αλλά και να ενημερωθεί από τους ιπποτρόφους και τους διοργανωτές.
Την διοργάνωση έχει αναλάβει ο δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης με την Δημοτική Κοινότητα Ανδραβίδας και σε συνεργασία με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, την Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας.
ilialive.gr -protinews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ