Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

“Πυροβόλησε” ο Μήτρογλου, τον κράτησε ζωντανό ο Λέτο


Διεκόπη το απόλυτο του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι. Το “τριφύλλι” βρέθηκε να χάνει από το γκολ του... κακού του δαίμονα, Κώστα Μήτρογλου, αλλά έσωσε στο τέλος τα προσχήματα με το τέρμα του Λέτο, παρόλο που αγωνιζόταν από το 3' με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Καρνέζη.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα
 
Δεν κατάφερε τελικά να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί ο παναθηναϊκός, που ήρθε ισόπαλος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (1-1) σε ματς για την τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
 
Μεγάλοι πρωταγωνιστές του ματς οι Μήτρογλου, Λέτο και Καρνέζης, αφού ο καθένας για τον δικό του λόγο... πήρε πάνω του τα βλέμματα του κόσμου..
 
Μόλις στο 3' έγινε η φάση που... στιγμάτισε τον αγώνα. Ο Επστάιν βγήκε μόνος του απέναντι στον Καρνέζη, πήγε να περάσει την μπάλα από πάνω του και ο πορτιέρε των “πράσινων” -τρία μέτρα έξω από την περιοχή του- απέκρουσε και αποβλήθηκε σωστά. Απερίσκεπτη κίνηση του τερματοφύλακα του “τριφυλλιού”, αφού άφησε την ομάδα του να αγωνιστεί σε ολόκληρο τον αγώνα με δέκα παίκτες.
 
Τα δεδομένα μετά την φάση αυτή... άλλαξαν. Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε το παιχνίδι κατοχής που είχε σκοπό να κάνει, ο Σιμάο “θυσιάστηκε” για να μπει ο Καπίνος και έτσι Κατσουράνης και Ζεκά ξέχασαν τα επιθετικά τους καθήκοντα.
 
Απ' την άλλη, ο Ατρόμητος θέλησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα, κάνοντας επιθέσεις κυρίως απ' την αριστερή πλευρά (Γιαννούλης, Γκαρσία και Επστάιν έκαναν ότι ήθελαν απ' την πλευρά του Σεϊταρίδη). Οι σέντρες όμως που γίνονταν για το κεφάλι του Μήτρογλου και γενικά οι επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του Περιστερίου δεν έβρισκαν τον επιθυμητό στόχο.
 
Όσον αφορά το “τριφύλλι” ο Λέτο ήταν ο παίκτης που προσπάθησε να πάρει την μπάλα και να ανεβάσει τον Παναθηναϊκό στην επίθεση, αλλά ήταν τις περισσότερες φορές μόνος του.
 
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, το “τριφύλλι” θέλησε κάνει πιο αισθητή την παρουσία του στην περιοχή του Ιτάνζ, αλλά... το πλήρωσε. Ο Μήτρογλου έκανε αυτό που είχε κάνει και στο παρελθόν με τις φανέλες του Ολυμπιακού και του Πανιώνιου, στέλνοντας στο 50' την μπάλα στα δίχτυα του Παναθηναϊκού.
 
Στην συνέχεια οι “πράσινοι” προσπάθησαν να βγουν στην επίθεση, αφού δεν είχαν τίποτα να χάσουν (ο Ατρόμητος οπισθοχώρησε) και κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό με το όμορφο τέρμα του Λέτο (86'). Μάλιστα, στην συνέχεια προσπάθησαν να πάρουν και τη νίκη, αλλά τόσο η κούραση, όσο και η άμυνα των γηπεδούχων δεν τους το επέτρεψαν.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...