«Τελειώστε τον Παναθηναϊκό»

Επίσκεψη της «Θύρας 7» στου Ρέντη

Ψυχολογικές «ντόπες» από τους οπαδούς του Ολυμπιακούς σε παίκτες και Λεονάρντο Ζαρντίμ εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Αντιπροσωπεία της «θύρας 7» βρέθηκε την Παρασκευή στου Ρέντη και έστειλε το δικό της μήνυμα στους αρχηγούς και τον πορτογάλο τεχνικό. «Δεν θέλουμε απλά να τους νικήσετε. Είστε καλύτεροι και θέλουμε να τους «τελειώσετε» εκεί μέσα», ήταν τα λόγια τους.

Οι μέρες για το μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» πλησιάζει. Έτσι, σήμερα μία αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, πήγε στου Ρέντη και μίλησε στους αρχηγούς, Τοροσίδη, Μανιάτη, Μοντέστο, Ιμπαγάσα αλλά και τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο. «Θέλουμε τη νίκη αυτή όσο τίποτα άλλο. Ξέρει όλος ο κόσμος ότι είστε καλύτεροι αλλά θέλουμε να το δείξετε μέσα στο γήπεδο. Και χωρίς ανάσα. Να μην σταματήσετε, να μην πατήσετε φρένο. Βλέπετε τι πόλεμο μας κάνουν σε όλα τα επίπεδα. Τα ΜΜΕ, οι άνθρωποί τους παντού και κάθε μέρα εκτοξεύουν λάσπη και στην ομάδα και στον πρόεδρο και οι οπαδοί μας είναι οι μόνοι που πάνω τους εξαντλείται η αυστηρότητα των Αρχών και άλλοι έχουν ασυλία», ήταν αρχικά τα λόγια της αντιπροσωπείας των οπαδών που πρόσθεσαν:

«Μπείτε στο ΟΑΚΑ και δώστε απαντήσεις. Εσείς ξέρετε. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας όπου και αν πάτε και θα σας στηρίζουμε. Όμως αυτό που θέλουμε είναι αυτή η νίκη. Νικήστε τους εκεί μέσα, παίξτε για πάρτη σας, παίξτε για μας, παίξτε για να κλείσουν τα στόματα τους όλοι αυτοί που όλη μέρα πολεμάνε τον Ολυμπιακό μας. Μην είστε χαλαροί ούτε ένα λεπτό. Τελειώστε τους…»


Πηγή: Sport-fm.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ