Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Πορτοφολού ετών 13 …



Πορτοφολού ετών 13 …
Μια 13χρονη Βουλγάρα, μαζί με μια 23χρονη ομοεθνή της, φέρονται ως οι δράστιδες των κρουσμάτων κλοπών πορτοφολιών στην Ανδραβίδα και την Αμαλιάδα.
Μετά το διπλό χτύπημα την περασμένη Παρασκευή στη λαϊκή αγορά της Ανδραβίδας, το Σάββατο οι δύο Βουλγάρες είπαν να δοκιμάσουν την τύχη τους στην λαϊκή αγορά της Αμαλιάδας.

Το πρώτο θύμα τους δεν κατάλαβε τίποτα όταν ξάφρισαν το πορτοφόλι, κατά την επόμενη απόπειρα τους όμως ένας έμπορος της λαϊκής αγοράς κατάλαβε τι έκαναν και έπιασε την 23χρονη, όχι όμως και τη 13χρονη, που το έβαλε στα πόδια.

Η 23χρονη πιάστηκε με χρήματα και το ένα κλεμμένο πορτοφόλι, αλλά και με τα «εργαλεία» της δουλειάς, έναν χαρτοκόπτη και ένα ξυράφι. Η 23χρονη συνελήφθη από τους αστυνομικούς και  θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ η 13χρονη συνεργός της αναζητείται.
ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...