Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ SITE www.iliatora.gr

Χρυσό μετάλλιο για την Βίκυ Στριγά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα taekwondo
Αθλητικά ( 24/10/2010 20:24 )
Χρυσό μετάλλιο για την Βίκυ Στρίγα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα taekwondo
Η 12χρονη Βίκυ Στριγά με το χρυσό μετάλλιο στα στήθη, κρατάει το αναμνηστικό δίπλωμα απ' το Πανελλήνιο πρωτάθλημα
Η Ηλεία πανηγυρίζει από χθες το βράδυ την μεγάλη επιτυχία της αθλήτριας του taekwondo, Βίκυ Στριγά, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα...
που έλαβε χώρα το περασμένο τριήμερο στο κλειστό γυμναστήριο "Φίλιππος Αμοιρίδης" στην Ξάνθη. Στην ίδια διοργάνωση, άλλη μια αθλήτρια απ' το νομό μας, η Μαρία Αρβανιτάκη, έκανε την διαφορά, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

2 μετάλλια για την Βίκυ σε 2 χρόνια
Η 12χρονη Βίκυ, κόρη του Ιωάννη Στριγά (Νεοχώρι) και της Μάγδας Μαστροπαναγιωτοπούλου (Σαβάλια), ασχολείται με το taekwondo 7 χρόνια κι έχει κατακτήσει συνολικά δύο χρυσά μετάλλια. Το πρώτο της μετάλλιο η μικρή Βίκυ το κατέκτησε πέρσι στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας, στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο Κερατσίνι. Η αθλήτρια απ’ την Ηλεία σε διάστημα 2 ετών, έχει κατακτήσει ισάριθμα χρυσά μετάλλια, θέτοντας τον πήχη πολύ ψηλά, ενώ παράλληλα υπόσχεται με τις επιτυχίες της, να φέρει κι άλλα πολλά μετάλλια στο νομό μας!

Χάλκινο μετάλλιο για την Ηλεία Μαρία Αρβανιτάκη
Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα είχαμε άλλη μια μεγάλη επιτυχία από Ηλειακής πλευράς, καθώς η 13χρονη Μαρία Αρβανιτάκη κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία της και το χάλκινο μετάλλιο. Η Μαρία, κόρη του Κώστα και της Ράνιας Αρβανιτάκη, θεωρείται κι αυτή ως μια πολλά υποσχόμενη αθλήτρια, η οποία θα μας εντυπωσιάσει στο μέλλον, μαζί με την Βίκυ Στριγά.
iliatora.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...