Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Αύριο η κεντρική ομιλία του Γιώργου Παναγιωτόπουλου στη Βάρδα


Η Βουπρασία κάνει μια «Νέα Αρχή». 

Τη μεγάλη πορεία της αλλαγής προς το καλύτερο ξεκινούν σήμερα οι κάτοικοι του δήμου Βουπρασίας, στο πλευρό του επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Αρχή» Γιώργου Παναγιωτόπουλου.
Την αγάπη τους, εξάλλου, τόσο για τον τόπο τους, τη Βουπρασία, όσο και για τον επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Αρχή», την έχουν αποδείξει εδώ και μέρες, αγκαλιάζοντας στην κυριολεξία των Γιώργο Παναγιωτόπουλο και τα στελέχη της «Νέας Αρχής» σε κάθε τους βήμα, σε κάθε περιοδεία και επίσκεψη από τη μια άκρη του δήμου έως την άλλη.

Μια «Νέα Αρχή» για ένα δυνατό δήμο, που ο κάθε δημότης θα έχει τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες ευκαιρίες με όλους, για έναν δήμο με κοινωνικό πρόσωπο, για ένα δήμο που θα στηρίξει τους αδύνατους κατοίκους του, για ένα δήμο με προοπτικές ανάπτυξης και ευημερίας.


Για ένα δήμο που θα νιώθουν όλοι ασφαλείς και σίγουροι για την επόμενη μέρα.

Γι’ αυτό το δήμο θα μιλήσει σήμερα, στις 7, στο κέντρο της Βάρδας ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέα Αρχή» Γιώργος Παναγιωτόπουλος, πλαισιωμένος από τα στελέχη του συνδυασμού, αλλά και την αγάπη όλων των κατοίκων της Βουπρασίας που βλέπουν ότι το «όνειρο» μπορεί να πραγματοποιηθεί. Και βρίσκεται τόσο κοντά…

Η «Νέα Αρχή» ξεκινά από τη Βάρδα αύριο στις 7 το απόγευμα. Δε θα λείψει κανείς.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...