Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Η Ντόρα στην πρεμιέρα θέλει να εντυπωσιάσει



'Ολο το σκηνικό που στήνεται ενόψει της ανακοίνωσης του νέου κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη στις 21 Νοεμβρίου.

Θα έχει απ' όλα σύμφωνα με ΤΟ ΒΗΜΑ, η διακήρυξη του νέου κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη.

Νέα πρόσωπα που δραστηριοποιούνται για πρώτη φορά στην κεντρική πολιτική σκηνή. Ιδρυτική διακήρυξη με πολύ συγκεκριμένες θέσεις και χωρίς αόριστες αναφορές. Φαντασμαγορικά σκηνικά με χρήση νέων τεχνολογιών.

Και χιλιάδες κόσμο.

Ολα αυτά θα γίνουν την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Μπάντμιντον στου Γουδή.

«Τα νέα κόμματα γεννιούνται  από τη βάση» τονίζει αυτές τις ημέρες στους συνομιλητές της, πληροφορώντας τους ότι ο στόχος της είναι να συγκεντρωθούν αυτή την ημέρα πάνω από 5.000 οπαδοί του νέου κόμματος, ενώ θα μπορούσε να αποφύγει μια τόσο μεγάλη κινητοποίηση μόλις μία εβδομάδα μετά τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Από τα γνωστά πολιτικά πρόσωπα θα βρίσκονται δίπλα της μόνον οι ανεξάρτητοι πλέον βουλευτές κκ. Κ. Κιλτίδης και Χρ. Μαρκογιαννάκης , ο ευρωβουλευτής κ. Θ. Σκυλακάκης, ο πρώην υπουργός κ. Α. Ανδριανόπουλος και ο πρώην υφυπουργός Υγείας και Αμυνας του ΠαΣοΚ κ. Θ. Κοτσώνης , ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια συνομιλεί τακτικά με την κυρία Μπακογιάννη.

Ακόμη και μετά την ανακοίνωση του κόμματός της, η κυρία Μπακογιάννη θα εξακολουθήσει να συμμετέχει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ανεξαρτήτων της Βουλής, μαζί με τους κκ. Μαρκογιαννάκη και Κιλτίδη, τους τέσσερις βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς και τους τρεις διαγραμμένους από το ΠαΣοΚ.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής, επειδή οι ανεξάρτητοι βουλευτές είναι 10, έχουν ίσα δικαιώματα με τα άλλα κόμματα, όπως για παράδειγμα να εκπροσωπούνται στη Διάσκεψη των Προέδρων και να υποβάλλουν ερωτήσεις προς τον Πρωθυπουργό.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...