Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ENA XΡΥΣΟ METAΛΛΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ "TAE KWON DO" ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ, ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ


Το χρυσό μετάλιο!
Η επίσημη αφίσα των Αγώνων

Ονομάζεται ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ) ΣΤΡΙΓΑ, ο πατέρας της ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΡΙΓΑΣ γεννήθηκε στο ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ και η μητέρα της ΜΑΓΔΑ ΜΑΣΤΡΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ στα ΣΑΒΑΛΛΙΑ ΗΛΕΙΑΣ.

Από τώρα το ΝΕΟΧΩΡΙ μας αλλά και ολόκληρος ο Νομός Ηλείας, μπορεί να χαίρεται, μιας και η νεανίδα αθλήτρια του TAE KWON DO Βασιλική, κατόρθωσε να εξουδετερώσει όλες τις αντιπάλους της από κάθε γωνία της Ελλάδας που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON DO που διεξάγεται τώρα στην Ξάνθη και να ανέβει στο ψηλότερο βάθρο των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της κατηγορίας των +57 κιλών παίδων και κορασίδων,  κατακτώντας έτσι το ΧΡΥΣΌ ΜΕΤΆΛΛΙΟ!


ΕΎΓΕ ΚΑΙ ΜΠΡΆΒΟ στην νέα Πανελληνιονίκη μας, που κάνει πολύ χαρούμενους και περήφανους, τον προπονητή της Σπ. Παπαδημητρίου, τους γονείς, τους δασκάλους της, το Νεοχώρι και όλες και όλους τους συμπατριώτες μας.

Αγωνιστικά νιάτα, περήφανου τόπου με τέτοια άξια παιδιά, παράδειγμα για όλα τα άλλα!!!




2 σχόλια:

stduce@gmail.com είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΚΗ ΣΤΡΙΓΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥ ΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΡΙΓΑ.ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΠΑΝΤΟΥ.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ.


ΜΕ ΕΚΤΗΜΙΣΗ ΣΤΑΘΗΣ ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΤΑΚΗΣ ΞΕΝΟΣ

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...