θα κλάψουν μανούλες, με τον δίδυμο αδελφό του Μέσι !

ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΑΛΕΦΑΝΤΟΥ

Συναντήσαμε τον Νίκο Αλέφαντο μετά την περίφημη ατάκα του στο http://www.katimagiko.gr/ για τον Φετφατζίδη «Είναι κλώνος Μέσι!
Έχει το ίδιο ύψος, τα ίδια κυβικά σε σώμα, είναι αριστεροπόδαρος κι αυτός, παίζει κι εκείνος απ’ τα δεξιά, έχει σούπερ τεχνική, λες και είναι πρώτος ξάδερφός του».

Του ζητήσαμε μια πρόσθετη δήλωση , γι αυτά τα ιστορικά λόγια του και  πρόθυμα μας δήλωσε:


« Και λίγα είπα. Τι πρώτος ξάδερφος του Μέσι; Αδελφός του Μέσι.

Και δίδυμος αδελφός. Τι να λέμε τώρα..,  Όταν σβήνει τα κεράκια στην τούρτα στην Βαρκελώνη ο Μέσι, να τα σβήνει και ο Φέτφας στον Πειραιά.

Δεν πιάνεται με τίποτα αριστερό πόδι από δεξιά. Μόνο αν γίνουν κυκλικά γήπεδα θα μπορεί να ανασάνει ο αντίπαλος, τι να λέμε τώρα. Νον στοπ ο άνθρωπος, με παρακολουθείς; Φετφατζίνιο... .

Μου τόλεγε και ο Χάπελ πριν 30 χρόνια, θα τον δεις κάποτε αυτόν τον παίκτη, έβλεπε μπροστά ο μεγάλος. Στα ίδια κυβικά με τον Μέσι, άλλοι θέλουν να χάνουν κιλά, αυτοί κυβικά, 500 κυβικά σε πολυκατοικία, 3200 κυβικά σε αυτοκίνητο..

 Σούπερ μεγάλος ο Φετφατζίδης. Άβαταρ. Θρι ντί ο άνθρωπος. Με τρισδιάστατα γυαλιά θα πάνε οι φίλαθλοι  στα γήπεδα να τον βλέπουν. Τι Πόντιος; Υπερπόντιος. Υπερόπτης.  Με παρακολουθείς; Τι να λέμε τώρα »...
pamelouketo.blogspot.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ