Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Οι νοσοκομειακοί γιατροί ξεκινούν εκστρατεία ενάντια στο «φακελάκι»


Θα τοιχοκολληθεί και αφίσα σε όλα τα νοσοκομεία

Με σύνθημα «Φίλε συμπολίτη αν σου ζητήσουν φακελάκι δώσε ένα άδειο. Μη συμμετέχεις βοήθησε να απαλλαγούμε από τη διαφθορά» ξεκινούν την εκστρατεία τους οι νοσοκομειακοί γιατροί σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δημήτρη Βαρνάβα η αφίσα μέχρι την Παρασκευή θα έχει διανεμηθεί σε όλες τις Ενώσεις Νοσοκομειακών Ιατρών της χώρας προκειμένου να αναρτηθεί σε όλα τα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας .

«Η αφίσα αυτή αποτελεί συμβολή στην ενημέρωση των πολιτών ώστε να πάψουν να συμμετέχουν σε αυτό το άθλιο παιχνίδι που προσβάλει την κοινωνία μας και αποψιλώνει το σύστημα υγείας από πόρους οι οποίοι θα μπορούσαν να βελτιώσουν την υλικοτεχνική υποδομή, τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό και τις αποδοχές των εργαζομένων στο ΕΣΥ» επισημαίνει ο κ Βαρνάβας.
NEWSBEAST

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...