Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Διαμαρτυρία για το «Βοήθεια στο Σπίτι»


Διαμαρτυρία για το «Βοήθεια στο Σπίτι»
Στους δρόμους βγήκαν το πρωί οι εργαζόμενοι στην κοινωνική υπηρεσία «Βοήθεια στο Σπίτι», μετά την απόφαση που έχει λάβει το αρμόδιο υπουργείο για την κατάργησή της στο τέλος του χρόνου.

Όλοι οι εργαζόμενοι στους δήμους  του νομού στο «Βοήθεια στο Σπίτι»  συγκεντρώθηκαν στον Πύργο και με πορεία τους στο κέντρο της πόλης διαδήλωσαν τα αιτήματα τους.



Πρώτα επισκέφθηκαν τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηλείας, όπου τους υποδέχθηκε ο αρμόδιος για θέματα Υγείας και Πρόνοιας Αντινομάρχης, Αντώνης Καράμπελας. 

Του παρέδωσαν υπόμνημα με τα προβλήματα και τα αιτήματά τους και συνέχισαν για το Δημαρχείο Πύργου, για να επισκεφθούν τον Δήμαρχο Μάκη Παρασκευόπουλο. 

Του ευχήθηκαν για τη γιορτή του, αλλά του παρέδωσαν και το υπόμνημα τους. Ο κ. Παρασκευόπουλος χαρακτήρισε αναγκαία για την κοινωνία την υπηρεσία «Βοήθεια στο Σπίτι» και δήλωσε τη στήριξή του στον αγώνα τους.

Κατά τη διάρκεια του συμβολικού αποκλεισμού του Δημαρχείου, έφτασε για να ευχηθεί στο Δήμαρχο και ο Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός συνοδευόμενος από τον Επίσκοπο Ωλένης κ.κ. Μπαχό. Ευκαιρίας δοθείσης ο Ηλείος ιεράρχης εξέφρασε και αυτός τη στήριξή του στον αγώνα που κάνουν, καθώς αποτελούν σημαντικό στήριγμα για τους γέροντες και τις γερόντισσες , για τον ανήμπορο λαό.
HΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...