H μεσογειακή διατροφή αποτελεί «ασπίδα» για τον καρκίνο και τις καρδιακές παθήσεις...
αλλά οι Έλληνες τείνουν να την περιφρονούν, αναφέρεται σε εκτενές δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sydney Morning Herald».
αλλά οι Έλληνες τείνουν να την περιφρονούν, αναφέρεται σε εκτενές δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sydney Morning Herald».
Το δημοσίευμα
επισημαίνει τα οφέλη της Μεσογειακής διατροφής,
με έμφαση στις διατροφικές συνήθειες των Κρητικών και των Ελλήνων
γενικότερα, και στη διατροφική αξία του ελαιολάδου.
Παράλληλα, όμως,
σημειώνεται ότι στη σημερινή εποχή οι Έλληνες έχουν απολέσει ως ένα
βαθμό την παραδοσιακή τους διατροφή, ενώ την ίδια περίοδο, κερδίζει
έδαφος στην Αυστραλία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου