Δύο ακόμα υποψήφιοι στο πλευρό του Γιώργου Παναγιωτόπουλου


Άλλοι δύο νέοι άνθρωποι που τους χαρακτηρίζει η διάθεση για την προσφορά στον τόπο τους, «αγκάλιασαν» τη «Νέα Αρχή» και τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο, αναγνωρίζοντάς του την ικανότητα και την θέληση να δώσει την αναπτυξιακή ώθηση που χρειάζεται ο δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης.
Ο Παναγιώτης Καραδήμας και η Χριστίνα Λευκαδίτη – Καραγιάννη, σκοπεύουν να βάλουν και το δικό τους λιθαράκι στην προσπάθεια αυτή.
ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΑΔΗΜΑ Γεωπόνου

Με θάρρος και αξιοσύνη συμμετέχω στον συνδυασμό «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» του Δήμου ΑΝΡΑΒΙΔΑΣ – ΚΥΛΛΗΝΗΣ, επιδιώκοντας την καλύτερη υποστήριξη των συμφερόντων του τόπου μας.
Τα νέα ικανά και άφθαρτα πρόσωπα που καταρτίζουν κυρίως το ψηφοδέλτιο «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» δείχνουν την ισχυρή θέληση και την όρεξη για δουλειά, προκειμένου στα νέα δεδομένα του Καλλικράτη ο τόπος μας και κατ΄ επέκταση οι συμπολίτες μας να  βγούν πολλαπλά ωφελημένοι.

Επιδίωξή μου είναι να συνεισφέρω τα μέγιστα στην εξυπηρέτηση των συμπολιτών μου, στην ανάγκη να κάνουμε καθαρά και όμορφα τα χωριά και τις πόλεις μας και με χρήσιμα έργα μικρά και μεγάλα να δημιουργήσουμε βάσεις ανάπτυξης στον τόπο μας.
Προσωπικά αποτελεί ιδιαίτερη πρόκληση και συνάμα ευθύνη προς τους φίλους μου αγρότες, σε ένα Δήμο με τεράστια αγροτική δραστηριότητα να καταφέρουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  να αποδείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε στην κορυφή της ελληνικής γεωργίας.
Με στοχευμένες δράσεις και ουσιαστική στήριξη από την δημοτική εξουσία μπορούμε να έχουμε επώνυμα ποιοτικά περιζήτητα προϊόντα που παράγονται με συνθήκες αειφορίας και εγγυώνται προσοδοφόρο εισόδημα στους αγρότες μας και κατ΄ επέκταση στην τοπική μας κοινωνία.
    Σε ένα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον και με δύσκολα και σημαντικά προβλήματα να περιμένουν τη νέα δημοτική αρχή μπορούμε και  είμαστε στη ΝΕΑ ΑΡΧΗ περισσότερο αισιόδοξοι και δυναμικοί, να αναδείξουμε τις νέες δυνάμεις της κοινωνίας μας που στρέφουν το βλέμμα και την ενέργεια τους στο αύριο, αφήνοντας κάθε πρόβλημα, νοοτροπία, αντίληψη που μας καθήλωσε, οριστικά στο παρελθόν.


ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ


Ο Παναγιώτης Καραδήμας είναι ένα σημαντικό πρόσωπο για την επιχειρηματική, κοινωνική,  γεωργική ζωή του τόπου .Με την αυτοδιοικητική εμπειρία του, τις γνώσεις του και την διάθεσή του για δουλειά θα συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας, κάτι που αποτελεί για μας σοβαρή προτεραιότητα. Τον καλωσορίζω για να σχεδιάσουμε το νέο Δήμο ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ – ΚΥΛΛΗΝΗΣ ώστε να ανταποκριθεί στις προκλήσεις και να πρωταγωνιστήσει στις δυνατότητες που διαμορφώνονται στον σύγχρονο κόσμο


ΔΗΛΩΣΗ ΛΕΥΚΑΔΙΤΗ- ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στην Πάτρα. Από διετίας εγκαταστάθηκα στο Κάστρο Κυλλήνης, όπου έχω και την πατρική μου περιουσία. Είμαι παντρεμένη με τον Φρανσουά Ξαβιέ Ντεφώ που είναι ερευνητής στον τομέα των Mηχανικών Yπολογιστών στο τμήμα του Ιωσήφ Σιφάκη και έχουμε ένα τέκνο που ονομάζεται Ντενίζ Ελένη. Έχω κάνει σπουδές μάστερ 2 φιλοσοφίας στη Γαλλία, Θεολογίας, Θεωρίας της μουσικής και Πιάνου καθώς και δίπλωμα υπολογιστή ECDL. Εργάσθηκα ως καθηγήτρια μουσικής και ως γραμματέας του Προξένου στο Ελληνικό Προξενείο της Γκρενόμπλ Γαλλίας. Ήμουν ιδρυτικό μέλος του Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου Κάστρου, γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγυιάς Πατρών και μέλος του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών.
    Συμμετέχω στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ως νέος άνθρωπος με διάθεση για αγώνα και προσφορά στους συμπολίτες μου και σε όλη την κοινωνία για την ανάπτυξη και την προκοπή του τόπου μας, μέσα σ' αυτήν την ομολογουμένως δύσκολη οικονομική και πολιτική συγκυρία. Ειδικότερα η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο "ΝΈΑ ΑΡΧΗ" με υποψήφιο δήμαρχο τον καθόλα ικανό και άξιο κύριο Γεώργιο Παναγιωτόπουλο και τους συνεργάτες του, σηματοδοτεί πραγματικά μια "νέα αρχή" και σε επίπεδο αξιών, ιδεών και προτάσεων και σε επίπεδο συνέπειας και δημοκρατικής ηθικής στάσης αλλά ακόμη και σε αγωνιστική δράση. Σκοπός είναι ο νέος δήμος μας να υπερβεί δυσκολίες και εμπόδια και να κατακτήσει ένα της ανώτερο επίπεδο ευημερίας των πολιτών του, με ανάπτυξη που θα σέβεται το πολίτη και το φυσικό του περιβάλλον.

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Η συμμετοχή της  Χριστίνας Λευκαδίτη – Καραγιάννη στην ΝΕΑ ΑΡΧΗ, ενισχύει στην παράταξή μας την παρουσία αξιόλογων γυναικών υποψηφίων. Η Χριστίνα δεν είναι μόνο νέα. Είναι μητέρα, είναι εργαζόμενη είναι μια λαμπρή επιστήμων.
Η παρουσία της προσδίδει επιπλέον αξία στο πολιτιστικό δυναμικό του νέου Δήμου, οι γνώσεις και  η προσωπικότητά της θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην προσπάθειά μας να αναστρέψουμε  τις δυνάμεις της αδράνειας  σε δημιουργία, κοινωνική πρόοδο ιδιαίτερα στο χώρο του πολιτισμού και της καλλιτεχνικής δημιουργίας των συμπολιτών μας. Μια νέα γυναίκα ένας άνθρωπος που ταιριάζει με την φιλοσοφία μας με όρεξη να προσφέρει και να υπηρετήσει το όραμα ενός ισχυρού Δήμου ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ – ΚΥΛΛΗΝΗΣ και στον χώρο του πολιτισμού

(Δελτίο Τύπου)
HLEIA TORA

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ