Παίρνει τον Παναθηναϊκό και φεύγει!

Εξοργισμένος ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

H απεργία του ΠΣΑΚ εξόργισε τον Θανάση Γιαννακόπουλο, που ανακοίνωσε, πως παίρνει τον Παναθηναϊκό και φεύγει από την Α1, γιατί «το μπάσκετ είμαστε εμείς, ο Παναθηναϊκός»!

«Εμείς φταίμε, που είμαστε μαλθακοί και δε ζητάμε δυναμικά τίποτα. Αυτό που κάνετε εσείς, έπρεπε να το κάνουμε εμείς. Βάλτε νερό στο κρασί σας», η νέα απάντηση του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Το πρότζεκτ του Γιώργου Βασιλακόπουλο, η Μεσογειακή Λίγκα (με ομάδες Ιταλίας, Τουρκίας, Ισραήλ, Αδριατικής Λίγκα), είναι κάτι που φαίνεται πως έχει υιοθετήσει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, λέγοντας πως από τη νέα χρονιά ο Παναθηναϊκός θα αγωνίζεται σε άλλη λίγκα. Πληροφορίες αναφέρουν πως την ίδια στάση υιοθετεί κι η ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία είναι έξαλλη με την απεργία των παικτών. Η πρώτη σκέψη είναι να αρχίζει η Α1 χωρίς τους δύο «αιωνίους» και να εισέρχονται σ' αυτή στα playoffs.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έχει πάρει... πάνω του το θέμα και, αν και σε έντονο ύφος, συνεχίζει να προσπαθεί να βρει λύση στο πρόβλημα. Αφού πρώτα είπε με «απειλητικό» ύφος πως «του χρόνου ο Παναθηναϊκός θα παίζει σε άλλη λίγκα!», στη συνέχεια είπε πως την αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ πως «δεσμεύομαι, στο λόγο της αντρικής μου τιμής, να κάνω ό,τι μπορώ, ώστε από τη νέα χρονιά οι αλλοδαποί να μειωθούν από 6 σε 5 ή ακόμη και 4».

Η απεργία των παικτών έχει εξαγριώσει, όπως φαντάζει λογικό, τις ομάδες. Με αφορμή τη χθεσινή δήλωση του Λάζαρου Παπαδόπουλου πως «το μπάσκετ είμαστε εμείς (οι παίκτες)», ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, εκπροσωπώντας τον Παναθηναϊκό, είπε σε αρκετά έντονο ύφος «το μπάσκετ δεν είστε εσείς, είμαι εγώ που επί 15 χρόνια δίνω εκατομμύρια. Αν θέλετε να το διαλύσετε, διαλύστε το, να πάμε κι εμείς σπίτια μας, να βάλουμε και κανένα φράγκο στην τσέπη. Πρώτοι εμείς θα φύγουμε».

Πηγή:gazzetta.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ