Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

«Πήρε φωτιά» η κάλπη…



Ανησυχητικά είναι τα μηνύματα που έρχονται από το πρώτο γκάλοπ- με κάλπη- για όλες τις πολιτικές τάσεις και συνδυασμούς που διενεργείται στον διευρυμένο δήμο Πύργου…
Με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις και αναλύσεις των δεδομένων που προκύπτουν από την προεκλογική έρευνα είναι εμφανής η σημαντική απώλεια των ποσοστών  για όλες τις παρατάξεις είτε αυτές στηρίζονται από κόμματα είτε κατέρχονται στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου ως ανεξάρτητοι συνδυασμοί.

Το γκάλοπ αυτό που διενεργείται σε όλο το μήκος και το πλάτος του δήμου Πύργου, του νέου Καλλικρατικού Οργανισμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, παραγγέλθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, από έναν εκ των υποψηφίων και των συνεργατών του προκειμένου να αποκρυσταλλώσουν άποψη περί της εκλογικής δύναμης που συσπειρώνουν γύρω από την παράταξή τους και προκειμένου να έχουν καλύτερες εκτιμήσεις, ώστε να αναπροσαρμόσουν την πολιτική τους γραμμή στα σημεία εκείνα που εκτιμούν ότι πάσχουν.

Η… κάλπη μετακινήθηκε από το ένα χωριό στο άλλο, στους δήμους Ωλένης και Ιάρδανου και  κατέληξε στον Πύργο.

Όλες οι προεκλογικές μετρήσεις, που έγιναν στα πλαίσια αυτής της έρευνας,  αποτυπώνουν  χαμηλά ποσοστά των παρατάξεων και ακόμη χαμηλότερα εκείνων που είχαν αναμετρηθεί στις προηγούμενες εκλογές.

Σημειώνεται ότι στην έρευνα αυτή συμμετείχαν πέντε συνδυασμοί με επικεφαλής τους κ.κ. Παρασκευόπουλο, Λιατσή, Κυριαζή, Σεφερλή και Γιάνναρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...