Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Απεργούν σήμερα οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSfqDQXsorE9C-ZCwtn1TACAPfkQ9w3YRA1_1Gn64duHv3SWP-fΣε 24ωρη πανελλαδική απεργία κατέρχονται οι εργαζόμενοι στους δήμους...

Στις 10 το πρωί, το προσωπικό των ΟΤΑ θα προχωρήσει σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24 - Πλατεία Καραϊσκάκη) και πορεία στο υπουργείο Εσωτερικών.
Επίσης, το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. έχει προγραμματίσει 48ωρη αποχή ή απεργία ανάλογα την υπηρεσία των Ο.Τ.Α.
Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010 στις 3 το μεσημέρι θα συνεδριάσει το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας με θέμα την κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων.
Οι εργαζόμενοι διεκδικούν την υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης, νέο μισθολόγιο, προάσπιση των δικαιωμάτων των συμβασιούχων, κατοχύρωση και διεύρυνση των δικαιωμάτων τους όσον αφορά στο εφάπαξ, την επικουρική σύνταξη και την υγειονομική περίθαλψη.
Έκκληση στους δημότες να μην κατεβάσουν τα απορρίμματά τους.
Ενόψει της απεργίας που θα πραγματοποιήσει η ΠΟΕ-ΟΤΑ έως και την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, ο δήμος Αθηναίων απευθύνει έκκληση στους δημότες να αποφύγουν να κατεβάσουν τα απορρίμματά τους στους κάδους αποκομιδής, έως και την Κυριακή.
24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...