Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Όλη η αλήθεια για τα μεταγραφικά

Η αλήθεια για τα μεταγραφικάΜπορεί ο πολύς κόσμος, αλλά και οι περισσότεροι δημοσιογράφοι να μην το πιστεύουν, αλλά πράγματι ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή ...δεν έχει πάρει καμία απόφαση σε σχέση με μεταγραφικά ζητήματα ενόψει της περιόδου του Γενάρη.

Είναι λογικό να κοιτάζει διάφορες περιπτώσεις, κύρια ενόψει καλοκαιριού, όμως δεν έχει προχωρήσει σε τίποτα. Και ο λόγος είναι απλός.

Ο καθ' ύλην αρμόδιος, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, δεν έχει κάνει καμία απολύτως εισήγηση για απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή. Όχι μόνο σε ό,τι αφορά συγκεκριμένο όνομα, αλλά και σε ό,τι αφορά θέση.

Όταν θα βρεθούν κάποια στιγμή, μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Ευάγγελος Μαρινάκης με τον Βαλβέρδε και τα βάλουν κάτω, τότε μόνο μπορεί να προκύψει κάτι. Αλλά και πάλι η προδιάθεση του Βάσκου είναι σαφής. Δεν καίγεται να πάρει παίκτη μεσούσης της σεζόν.

Τώρα, θα περιμένει κι αυτά τα παιχνίδια, τα τρία μέσα στην εβδομάδα, ίσως και τα επόμενα μέχρι τις γιορτές και θα βγάλει μία οριστική απόφαση.

Ωστόσο, ούτε έχει ζητήσει μέχρι στιγμής ενίσχυση σε κάποια θέση, ούτε έχει ζητήσει κάποιον συγκεκριμένο παίκτη και ούτε έχει καμία μεγάλη διάθεση για αλλαγές στο ρόστερ.

24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...